Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35133LVS EN ISO 15753:2007 /A1:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Policiklisko aromātisko ogļūdeņražu satura noteikšana. 1. grozījums: Olīvu spiedpalieku eļļas izslēgšana no standarta darbības lauka (ISO 15753:2006/Amd 1:2011)Atcelts
35257EN ISO 12228:1999/prA1Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der individuellen und der Gesamtsterine - Gaschromatographisches VerfahrenIzstrādē
37794EN ISO 12228-1:2014Bestimmung der individuellen und der Gesamtsterine - Gaschromatographisches Verfahren - Teil 1: Tierische und pflanzliche Fette und Öle (ISO 12228-1:2014)Izstrādē
37794LVS EN ISO 12228-1:2014Atsevišķu sterīnu veidu un kopējo sterīnu satura noteikšana. Gāzu hromatogrāfijas metode. 1.daļa: Dzīvnieku un augu tauki un eļļas (ISO 12228-1:2014)Standarts spēkā
37795LVS EN ISO 12228-2:2015Atsevišķā stirola un kopējo stirolu satura noteikšana. Gāzu hromatogrāfijas metode. 2.daļa: Olīvu un olīvu spiedpalieku eļļas (ISO 12228-2:2014)Standarts spēkā
37795EN ISO 12228-2:2014Détermination de la teneur en stérols individuels et totaux - Méthode par chromatographie en phase gazeuse - Partie 2: Huile d'olive et huile de grignons d'olive (ISO 12228-2:2014)Izstrādē
38163prEN 14105 revFats and oils derivatives - Fatty Acid Methyl Esters (FAME) - Determination of free and total glycerol and mono-, di-, triglyceride contentsIzstrādē
38206LVS EN ISO 3657:2013Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Pārziepjotības noteikšana (ISO 3657:2013)Atcelts
38206EN ISO 3657:2013Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2013)Atcelts
38592LVS EN ISO 3961:2013Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Joda skaitļa noteikšana (ISO 3961:2013)Atcelts
Attēlo no 261. līdz 270. no pavisam 395 ieraksta(-iem).