Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21727LVS EN ISO 3657:2004Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Pārziepjotības noteikšanaAtcelts
35055LVS EN ISO 9936:2006 /A1:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Tokoferolu un tokotrienolu satura noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju. 1.grozījums: Reaģentu precizējums un statistisko datu derīguma apstiprinājums (ISO 9936:2006/Amd 1:2011)Atcelts
31868LVS EN ISO 12966-3:2010Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju metilesteru gāzu hromatogrāfija. Metilesteru sagatavošana, lietojot trimetilsulfonija hidroksīdu (TMSH) (ISO 12966-3:2009)Atcelts
20564LVS EN ISO 3656:2003Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Ultravioletā optiskā blīvuma noteikšana pēc UV starojuma īpatvājinājumaAtcelts
30503LVS EN ISO 12966-2:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju metilesteru gāzu hromatogrāfija. 2. daļa: Taukskābju metilesteru sagatavošana (ISO 12966-2:2011)Atcelts
72364EN ISO 6321:2021Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen - Steigschmelzpunkt (ISO 6321:2021)Izstrādē
25558prEN ISO 21033Animal and vegetable fats and oils - Determination of trace elements in oils and fats by inductively coupled optical emission spectroscopy ICP-OES)Izstrādē
21869prEN ISO 5508:1995 revAnimal and vegetable fats and oils - Analysis by gas chromatography of methyl esters of fatty acidsIzstrādē
63990EN ISO 9167:2019Rapssamen und Rapsschrot - Bestimmung des Glucosinolatgehaltes - Verfahren mittels Hochleistungsflüssigchromatographie (ISO 9167:2019)Izstrādē
61176EN ISO 6886:2016Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Oxidationsstabilität (beschleunigter Oxidationstest) (ISO 6886:2016)Izstrādē
Attēlo no 271. līdz 280. no pavisam 395 ieraksta(-iem).