Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25550EN ISO 15302:2007Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Benzo[a]pyren-Gehalts - Umkehrphasen-HPLC-Verfahren (ISO 15302:1998)Atcelts
34334EN ISO 3961:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Joda vērtības noteikšana (ISO 3961:2009)Atcelts
14954EN ISO 3960:2000Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Peroxidzahl (ISO 3960:1998)Atcelts
14962LVS EN ISO 15304:2003Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Taukskābes trans-izomēra satura noteikšana augu taukos un eļļās - Gāzu hromatogrāfijas metodeAtcelts
21727LVS EN ISO 3657:2004Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Pārziepjotības noteikšanaAtcelts
35055LVS EN ISO 9936:2006 /A1:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Tokoferolu un tokotrienolu satura noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju. 1.grozījums: Reaģentu precizējums un statistisko datu derīguma apstiprinājums (ISO 9936:2006/Amd 1:2011)Atcelts
31868LVS EN ISO 12966-3:2010Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju metilesteru gāzu hromatogrāfija. Metilesteru sagatavošana, lietojot trimetilsulfonija hidroksīdu (TMSH) (ISO 12966-3:2009)Atcelts
20564LVS EN ISO 3656:2003Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Ultravioletā optiskā blīvuma noteikšana pēc UV starojuma īpatvājinājumaAtcelts
70218EN 14111:2022Produits dérivés des corps gras - Esters méthyliques d'acides gras (EMAG) - Détermination de l'indice d'iodeIzstrādē
72364EN ISO 6321:2021Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen - Steigschmelzpunkt (ISO 6321:2021)Izstrādē
Attēlo no 271. līdz 280. no pavisam 396 ieraksta(-iem).