CEN/TC 307
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 14964 | EN ISO 3961:1999 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Iodzahl (ISO 3961:1996) | Atcelts |
| 62710 | EN ISO 3960:2017 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Iodometric (visual) endpoint determination (ISO 3960:2017) | Izstrādē |
| 33904 | EN ISO 3960:2010 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Jodometriskā (vizuālā) noteikšana pēc beigupunkta (ISO 3960:2007, koriģētā versija 2009-05-15) | Atcelts |
| 32631 | EN ISO 3960:2008/prAC | Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice de peroxyde - Détermination avec point d'arrêt iodométrique (ISO 3960:2007) | Izstrādē |
| 30877 | EN ISO 3960:2008 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Jodometriskā (vizuālā) noteikšana pēc beigupunkta (ISO 3960:2007) | Atcelts |
| 14992 | EN ISO 3960:2004 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Peroxidzahl (ISO 3960:2001) | Atcelts |
| 14954 | EN ISO 3960:2000 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Peroxidzahl (ISO 3960:1998) | Atcelts |
| 76219 | EN ISO 3657:2023 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Verseifungszahl (ISO 3657:2023) | Izstrādē |
| 69629 | EN ISO 3657:2020 | Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice de saponification (ISO 3657:2020) | Atcelts |
| 38206 | EN ISO 3657:2013 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2013) | Atcelts |
Attēlo no 291. līdz 300. no pavisam 397 ieraksta(-iem).
