Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33904EN ISO 3960:2010Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Jodometriskā (vizuālā) noteikšana pēc beigupunkta (ISO 3960:2007, koriģētā versija 2009-05-15)Atcelts
32631EN ISO 3960:2008/prACCorps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice de peroxyde - Détermination avec point d'arrêt iodométrique (ISO 3960:2007)Izstrādē
30877EN ISO 3960:2008Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Jodometriskā (vizuālā) noteikšana pēc beigupunkta (ISO 3960:2007)Atcelts
14992EN ISO 3960:2004Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Peroxidzahl (ISO 3960:2001)Atcelts
14954EN ISO 3960:2000Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Peroxidzahl (ISO 3960:1998)Atcelts
76219EN ISO 3657:2023Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Verseifungszahl (ISO 3657:2023)Izstrādē
69629EN ISO 3657:2020Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice de saponification (ISO 3657:2020)Atcelts
38206EN ISO 3657:2013Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2013)Atcelts
21727EN ISO 3657:2003Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2002)Atcelts
61824EN ISO 3656:2011/A1:2017Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Ultraviolett-Absorption, ausgedrückt als spezifische UV-Extinktion - Änderung 1 (ISO 3656:2011/Amd 1:2017)Izstrādē
Attēlo no 291. līdz 300. no pavisam 395 ieraksta(-iem).