Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
14974LVS EN 14112:2003Tauku un eļļas atvasinājumi - Taukskābju metilesteri - Oksidācijnoturības noteikšana (paātrināts oksidēšanās tests)Atcelts
76548prEN ISO 10565Graines oléagineuses - Détermination simultanée de la teneur en huile et en eau - Méthode par spectrométrie par résonance magnétique nucléaire pulsée (ISO/DIS 10565:2025)Aptauja slēgta
76463prEN ISO 12966-4Animal and vegetable fats and oils - Gas chromatography of fatty acid methyl esters - Part 4: Determination by capillary gas chromatography (ISO/DIS 12966-4:2025)Aptauja slēgta
40607EN ISO 21294:2017Graines oléagineuses - Échantillonnage discontinu manuel ou automatique (ISO 21294:2017)Standarts spēkā
69164LVS EN ISO 665:2020Eļļas augu sēklas. Mitruma un gaistošo vielu satura noteikšana (ISO 665:2020)Standarts spēkā
40607LVS EN ISO 21294:2017Eļļas augu sēklas. Manuāla vai automātiska pārtraukta paraugu ņemšana (ISO 21294:2017)Standarts spēkā
66922EN 14112:2020Fat and oil derivatives - Fatty Acid Methyl Esters (FAME) - Determination of oxidation stability (accelerated oxidation test)Standarts spēkā
30873LVS EN ISO 23275-1:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 1. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu klātbūtnes noteikšana (ISO 23275-1:2006)Standarts spēkā
76439LVS EN 14105:2024Tauku un eļļas atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Brīvā un kopējā glicerīna, mono-, di- un triglicerīdu satura noteikšanaStandarts spēkā
74079LVS EN ISO 18363-1:2022Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju saistīto hlorpropāndiolu (MCPD) un glicidola noteikšana ar GC/MS. 1.daļa: Metode, lietojot ātru pāresterificēšanu sārmainā vidē un mērot 3-MCPD un ar glicidola diferenciālo mērījumu (ISO 18363-1:2015)Standarts spēkā
Attēlo no 291. līdz 300. no pavisam 397 ieraksta(-iem).