Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30505LVS EN ISO 3656:2011Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Ultravioletā starojuma absorbcijas noteikšana pēc UV starojuma īpatvājinājuma (ISO 3656:2011)Standarts spēkā
14945LVS EN ISO 8892:2001Eļļas augu atlikumi - Kopējā heksāna atlikuma noteikšanaStandarts spēkā
21460LVS EN ISO 12193:2004Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Svina noteikšana ar tiešo atomabsorbcijas spektrometriju grafīta krāsnīStandarts spēkā
27894LVS EN ISO 18395:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Monoacilglicerīnu, diacilglicerīnu, triacilglicerīnu un glicerīna satura noteikšana ar augstas izšķirtspējas lielumatkarīgo hromatogrāfiju (HPSEC)Standarts spēkā
39588LVS EN ISO 29841:2014Augu tauki un eļļas. Hlorofila a un a' (feofitīna a, a' un pirofeofitīna) degradācijas produktu noteikšana (ISO 29841:2009)Standarts spēkā
28274LVS EN ISO 15301:2002 /AC:2008Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Nogulšņu noteikšana neattīrītos taukos un eļļās. Centrifūgas metodeStandarts spēkā
21728LVS EN ISO 19219:2004Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Redzamo nogulsnējumu noteikšana neattīrītos taukos un eļļāsStandarts spēkā
76439EN 14105:2024Fat and oil derivatives - Fatty Acid Methyl Esters (FAME) - Determination of free and total glycerol and mono-, di-, triglyceride contentsStandarts spēkā
24663LVS EN ISO 13884:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Izolēto transizomēru noteikšana ar infrasarkano spektrometrijuStandarts spēkā
30875LVS EN ISO 23275-2:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 2. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu daudzuma noteikšana (ISO 23275-2:2006)Standarts spēkā
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 397 ieraksta(-iem).