CEN/TC 307
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 28033 | LVS EN ISO 661:2005 /AC:2007 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Analizējamā parauga sagatavošana | Standarts spēkā |
| 30278 | LVS EN ISO 659:2009 | Eļļas augu sēklas. Eļļas satura noteikšana (References metode) (ISO 659:2009) | Standarts spēkā |
| 33905 | LVS EN ISO 27107:2010 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Potenciometriskā noteikšana pēc beigupunkta (ISO 27107:2008, koriģētā versija 2009-05-15) | Standarts spēkā |
| 31867 | LVS EN ISO 12966-1:2015 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju metilesteru gāzu hromatogrāfija. 1.daļa: Vadlīnijas taukskābju metilesteru modernai gāzu hromatogrāfijai (ISO 12966-1:2014) | Standarts spēkā |
| 61175 | LVS EN ISO 6885:2016 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Anizidīna skaitļa noteikšana (ISO 6885:2016) | Standarts spēkā |
| 25549 | LVS EN ISO 8292-2:2010 | Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Cieto tauku daudzuma noteikšana ar pulsējošo kodolmagnētisko rezonansi. 2. daļa: Netiešā metode (ISO 8292-2:2008) | Standarts spēkā |
| 25548 | LVS EN ISO 8292-1:2010 | Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Cieto tauku daudzuma noteikšana ar pulsējošo kodolmagnētisko rezonansi. 1. daļa: Tiešā metode (ISO 8292-1:2008) | Standarts spēkā |
| 34659 | LVS EN ISO 17932:2012 | Palmu eļļa. Izbalināmības rādītāja krituma (DOBI) un karotīna satura noteikšana (ISO 17932:2011) | Standarts spēkā |
| 30875 | LVS EN ISO 23275-2:2009 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 2. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu daudzuma noteikšana (ISO 23275-2:2006) | Standarts spēkā |
| 68814 | LVS EN ISO 660:2020 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2020) | Standarts spēkā |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 397 ieraksta(-iem).
