Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33905LVS EN ISO 27107:2010Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Potenciometriskā noteikšana pēc beigupunkta (ISO 27107:2008, koriģētā versija 2009-05-15)Standarts spēkā
25548LVS EN ISO 8292-1:2010Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Cieto tauku daudzuma noteikšana ar pulsējošo kodolmagnētisko rezonansi. 1. daļa: Tiešā metode (ISO 8292-1:2008)Standarts spēkā
21728LVS EN ISO 19219:2004Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Redzamo nogulsnējumu noteikšana neattīrītos taukos un eļļāsStandarts spēkā
14979LVS EN ISO 15788-2:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Stigmastadienu noteikšana augu eļļās - 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metodeStandarts spēkā
14952LVS EN ISO 8294:2001Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Vara, dzelzs un niķeļa satura noteikšana - Grafīta krāsns - Atomu absorbcijas metodeStandarts spēkā
30875LVS EN ISO 23275-2:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 2. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu daudzuma noteikšana (ISO 23275-2:2006)Standarts spēkā
24663LVS EN ISO 13884:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Izolēto transizomēru noteikšana ar infrasarkano spektrometrijuStandarts spēkā
14932LVS EN ISO 6800:2001Dzīvnieku un augu eļļas - Taukskābju sastāva noteikšana triglicerīdu molekulu 2. pozīcijāStandarts spēkā
28033LVS EN ISO 661:2005 /AC:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Analizējamā parauga sagatavošanaStandarts spēkā
30873LVS EN ISO 23275-1:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 1. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu klātbūtnes noteikšana (ISO 23275-1:2006)Standarts spēkā
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 396 ieraksta(-iem).