Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
28033LVS EN ISO 661:2005 /AC:2007Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Analizējamā parauga sagatavošanaStandarts spēkā
30278LVS EN ISO 659:2009Eļļas augu sēklas. Eļļas satura noteikšana (References metode) (ISO 659:2009)Standarts spēkā
33905LVS EN ISO 27107:2010Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Potenciometriskā noteikšana pēc beigupunkta (ISO 27107:2008, koriģētā versija 2009-05-15)Standarts spēkā
31867LVS EN ISO 12966-1:2015Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju metilesteru gāzu hromatogrāfija. 1.daļa: Vadlīnijas taukskābju metilesteru modernai gāzu hromatogrāfijai (ISO 12966-1:2014)Standarts spēkā
61175LVS EN ISO 6885:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Anizidīna skaitļa noteikšana (ISO 6885:2016)Standarts spēkā
25549LVS EN ISO 8292-2:2010Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Cieto tauku daudzuma noteikšana ar pulsējošo kodolmagnētisko rezonansi. 2. daļa: Netiešā metode (ISO 8292-2:2008)Standarts spēkā
25548LVS EN ISO 8292-1:2010Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Cieto tauku daudzuma noteikšana ar pulsējošo kodolmagnētisko rezonansi. 1. daļa: Tiešā metode (ISO 8292-1:2008)Standarts spēkā
34659LVS EN ISO 17932:2012Palmu eļļa. Izbalināmības rādītāja krituma (DOBI) un karotīna satura noteikšana (ISO 17932:2011)Standarts spēkā
30875LVS EN ISO 23275-2:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 2. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu daudzuma noteikšana (ISO 23275-2:2006)Standarts spēkā
68814LVS EN ISO 660:2020Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2020)Standarts spēkā
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 397 ieraksta(-iem).