LVS/STK/43
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 10503 | LVS 354:2002 | Piena un piena produktu sensoriskā novērtēšana ar punktu metodi | Standarts spēkā |
| 11498 | LVS 289:2000 | Pamatprasības sieriem | Standarts spēkā |
| 10454 | LVS 288:2000 | Pamatprasības raudzētiem piena produktiem | Standarts spēkā |
| 11482 | LVS 287:2000 | Piena tauku produkti | Standarts spēkā |
| 10425 | LVS 286:2000 | Dzeramais piens | Standarts spēkā |
| 10870 | LVS 178:1999 /AC:2001 | Piens un piena produkti - Testa paraugu un atšķaidījumu sagatavošana mikrobioloģiskai izmeklēšanai | Atcelts |
| 59465 | LVS 174:2021/A1:2023 | Piens un piena produkti. Inhibitoru klātbūtnes noteikšana ar mikrobioloģiskajiem inhibitoru testiem | Standarts spēkā |
| 59291 | LVS 174:2021 | Piens un piena produkti. Inhibitoru klātbūtnes noteikšana ar mikrobioloģiskajiem inhibitoru testiem | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 18. no pavisam 18 ieraksta(-iem).
