Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10503LVS 354:2002Piena un piena produktu sensoriskā novērtēšana ar punktu metodiStandarts spēkā
11498LVS 289:2000Pamatprasības sieriemStandarts spēkā
10454LVS 288:2000Pamatprasības raudzētiem piena produktiemStandarts spēkā
11482LVS 287:2000Piena tauku produktiStandarts spēkā
10425LVS 286:2000Dzeramais piensStandarts spēkā
10870LVS 178:1999 /AC:2001Piens un piena produkti - Testa paraugu un atšķaidījumu sagatavošana mikrobioloģiskai izmeklēšanaiAtcelts
59465LVS 174:2021/A1:2023Piens un piena produkti. Inhibitoru klātbūtnes noteikšana ar mikrobioloģiskajiem inhibitoru testiemStandarts spēkā
59291LVS 174:2021Piens un piena produkti. Inhibitoru klātbūtnes noteikšana ar mikrobioloģiskajiem inhibitoru testiemStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 18. no pavisam 18 ieraksta(-iem).