Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
10425LVS 286:2000Dzeramais piensStandarts spēkā
10454LVS 288:2000Pamatprasības raudzētiem piena produktiemStandarts spēkā
10503LVS 354:2002Piena un piena produktu sensoriskā novērtēšana ar punktu metodiStandarts spēkā
10523LVS 406:2003Iebiezināts piens un iebiezināts piens ar cukuru - Sausnas satura noteikšanaStandarts spēkā
10640LVS ISO 21528-2:2007 LPārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālās metodes Enterobacteriaceae noteikšanai un uzskaitei. 2 daļa: Koloniju skaitīšanas metodeAtcelts
10870LVS 178:1999 /AC:2001Piens un piena produkti - Testa paraugu un atšķaidījumu sagatavošana mikrobioloģiskai izmeklēšanaiAtcelts
11482LVS 287:2000Piena tauku produktiStandarts spēkā
11498LVS 289:2000Pamatprasības sieriemStandarts spēkā
11684LVS 356:2002Sviests - Ūdens dispersijas pakāpes noteikšanaStandarts spēkā
11685LVS 355:2002Piena un krējuma saldējumsStandarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 18 ieraksta(-iem).