LVS/STK/43
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
10425 | LVS 286:2000 | Dzeramais piens | Standarts spēkā |
10454 | LVS 288:2000 | Pamatprasības raudzētiem piena produktiem | Standarts spēkā |
10503 | LVS 354:2002 | Piena un piena produktu sensoriskā novērtēšana ar punktu metodi | Standarts spēkā |
10523 | LVS 406:2003 | Iebiezināts piens un iebiezināts piens ar cukuru - Sausnas satura noteikšana | Standarts spēkā |
10640 | LVS ISO 21528-2:2007 L | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālās metodes Enterobacteriaceae noteikšanai un uzskaitei. 2 daļa: Koloniju skaitīšanas metode | Atcelts |
10870 | LVS 178:1999 /AC:2001 | Piens un piena produkti - Testa paraugu un atšķaidījumu sagatavošana mikrobioloģiskai izmeklēšanai | Atcelts |
11482 | LVS 287:2000 | Piena tauku produkti | Standarts spēkā |
11498 | LVS 289:2000 | Pamatprasības sieriem | Standarts spēkā |
11684 | LVS 356:2002 | Sviests - Ūdens dispersijas pakāpes noteikšana | Standarts spēkā |
11685 | LVS 355:2002 | Piena un krējuma saldējums | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 18 ieraksta(-iem).