Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11767prLVS 406:2003Iebiezināts piens un iebiezināts piens ar cukuru - Sausnas satura noteikšanaAtcelts
11768prLVS 407:2003Iebiezināts piens ar cukuru - Saharozes satura noteikšana - Polarimetrijas metodeAtcelts
11811LVS 407:2003Iebiezināts piens ar cukuru - Saharozes satura noteikšana - Polarimetriskā metodeStandarts spēkā
12135LVS ISO 18593:2007Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālās metodes paraugu ņemšanas paņēmieniem no virsmām, izmantojot kontaktplates un tamponusAtcelts
12136LVS ISO 21528-1:2007 LPārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālās metodes Enterobacteriaceae noteikšanai un uzskaitei. 1. daļa: Noteikšana un uzskaite pēc MPN tehnikas ar priekšbagātināšanuAtcelts
12137LVS ISO/TS 22964:2007Piens un piena produkti. Enterobacter sakazakii noteikšanaAtcelts
59291LVS 174:2021Piens un piena produkti. Inhibitoru klātbūtnes noteikšana ar mikrobioloģiskajiem inhibitoru testiemStandarts spēkā
59465LVS 174:2021/A1:2023Piens un piena produkti. Inhibitoru klātbūtnes noteikšana ar mikrobioloģiskajiem inhibitoru testiemStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 18. no pavisam 18 ieraksta(-iem).