Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11767prLVS 406:2003Iebiezināts piens un iebiezināts piens ar cukuru - Sausnas satura noteikšanaAtcelts
10640LVS ISO 21528-2:2007 LPārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālās metodes Enterobacteriaceae noteikšanai un uzskaitei. 2 daļa: Koloniju skaitīšanas metodeAtcelts
11768prLVS 407:2003Iebiezināts piens ar cukuru - Saharozes satura noteikšana - Polarimetrijas metodeAtcelts
10870LVS 178:1999 /AC:2001Piens un piena produkti - Testa paraugu un atšķaidījumu sagatavošana mikrobioloģiskai izmeklēšanaiAtcelts
12137LVS ISO/TS 22964:2007Piens un piena produkti. Enterobacter sakazakii noteikšanaAtcelts
12136LVS ISO 21528-1:2007 LPārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālās metodes Enterobacteriaceae noteikšanai un uzskaitei. 1. daļa: Noteikšana un uzskaite pēc MPN tehnikas ar priekšbagātināšanuAtcelts
12135LVS ISO 18593:2007Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālās metodes paraugu ņemšanas paņēmieniem no virsmām, izmantojot kontaktplates un tamponusAtcelts
11498LVS 289:2000Pamatprasības sieriemStandarts spēkā
11685LVS 355:2002Piena un krējuma saldējumsStandarts spēkā
11811LVS 407:2003Iebiezināts piens ar cukuru - Saharozes satura noteikšana - Polarimetriskā metodeStandarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 18 ieraksta(-iem).