Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
11498LVS 289:2000Pamatprasības sieriemStandarts spēkā
10425LVS 286:2000Dzeramais piensStandarts spēkā
11685LVS 355:2002Piena un krējuma saldējumsStandarts spēkā
59291LVS 174:2021Piens un piena produkti. Inhibitoru klātbūtnes noteikšana ar mikrobioloģiskajiem inhibitoru testiemStandarts spēkā
11811LVS 407:2003Iebiezināts piens ar cukuru - Saharozes satura noteikšana - Polarimetriskā metodeStandarts spēkā
11482LVS 287:2000Piena tauku produktiStandarts spēkā
11684LVS 356:2002Sviests - Ūdens dispersijas pakāpes noteikšanaStandarts spēkā
10523LVS 406:2003Iebiezināts piens un iebiezināts piens ar cukuru - Sausnas satura noteikšanaStandarts spēkā
10503LVS 354:2002Piena un piena produktu sensoriskā novērtēšana ar punktu metodiStandarts spēkā
59465LVS 174:2021/A1:2023Piens un piena produkti. Inhibitoru klātbūtnes noteikšana ar mikrobioloģiskajiem inhibitoru testiemStandarts spēkā
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 18 ieraksta(-iem).