CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
25059 | LVS EN ISO 11052:2006 | Cieto kviešu milti un manna. Dzeltenā pigmenta satura noteikšana | Standarts spēkā |
33801 | LVS EN ISO 11085:2010 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2008) | Atcelts |
40603 | LVS EN ISO 11085:2016 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neapstrādāto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015) | Standarts spēkā |
33805 | LVS EN ISO 11746:2012 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012) | Atcelts |
62963 | LVS EN ISO 11746:2012/A1:2018 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana. 1.grozījums (ISO 11746:2012/Amd 1:2017) | Atcelts |
75034 | LVS EN ISO 11746:2023 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2020) | Standarts spēkā |
33806 | LVS EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Standarts spēkā |
62964 | LVS EN ISO 11747:2012/A1:2018 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas. 1.grozījums (ISO 11747:2012/Amd 1:2017) | Standarts spēkā |
25091 | LVS EN ISO 13690:2007 | Graudi, zirņi un pupas, to milti un putraimi. Statisko partiju paraugošana | Atcelts |
61522 | LVS EN ISO 16624:2020 | Kviešu milti un cieto kviešu mannas putraimi. Krāsas noteikšana ar difūzās atstarošanas kolorimetriju (ISO 16624:2020) | Standarts spēkā |
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 175 ieraksta(-iem).