Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25059LVS EN ISO 11052:2006Cieto kviešu milti un manna. Dzeltenā pigmenta satura noteikšanaStandarts spēkā
33801LVS EN ISO 11085:2010Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2008)Atcelts
40603LVS EN ISO 11085:2016Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neapstrādāto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015)Standarts spēkā
33805LVS EN ISO 11746:2012Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012)Atcelts
62963LVS EN ISO 11746:2012/A1:2018Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana. 1.grozījums (ISO 11746:2012/Amd 1:2017)Atcelts
75034LVS EN ISO 11746:2023Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2020)Standarts spēkā
33806LVS EN ISO 11747:2012Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012)Standarts spēkā
62964LVS EN ISO 11747:2012/A1:2018Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas. 1.grozījums (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)Standarts spēkā
25091LVS EN ISO 13690:2007Graudi, zirņi un pupas, to milti un putraimi. Statisko partiju paraugošanaAtcelts
61522LVS EN ISO 16624:2020Kviešu milti un cieto kviešu mannas putraimi. Krāsas noteikšana ar difūzās atstarošanas kolorimetriju (ISO 16624:2020)Standarts spēkā
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 175 ieraksta(-iem).