CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
62830 | - | Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial flours | Izstrādē |
25056 | - | Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content by the Dumas combustion method and calculation of protein content | Izstrādē |
25054 | - | Cereals and cereal products - Common wheat (T. aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough with adapted hydration from industrial or test flours and test milling methodology | Izstrādē |
25055 | - | Cereals and cereal products - Common wheat (T. aestivum L.) - Determination of dough stickiness and machinability | Izstrādē |
35452 | - | Messung der Farbe von Durumgries und Weizenmehl | Izstrādē |
25267 | - | Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content and calculation of protein content | Izstrādē |
66687 | - | Cereals and cereals products – Sampling studies | Izstrādē |
70924 | CEN ISO/TR 29263:2021 | Cereals and cereal products - Sampling studies (ISO/TR 29263:2021) | Izstrādē |
30134 | CEN ISO/TS 16634-2:2009 | Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšana. 2. daļa: Graudaugi, pākšaugi un to malšanas produkti (ISO/TS 16634-2:2009) | Atcelts |
35453 | CEN/TR 16324:2012 | Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu bojātu graudu un piemaisījumu daudzuma noteikšanai parastajos kviešos, rudzos un cietajos kviešos | Izstrādē |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 175 ieraksta(-iem).