Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
62830-Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial floursIzstrādē
25056-Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content by the Dumas combustion method and calculation of protein contentIzstrādē
25054-Cereals and cereal products - Common wheat (T. aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough with adapted hydration from industrial or test flours and test milling methodologyIzstrādē
25055-Cereals and cereal products - Common wheat (T. aestivum L.) - Determination of dough stickiness and machinabilityIzstrādē
35452-Messung der Farbe von Durumgries und WeizenmehlIzstrādē
25267-Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content and calculation of protein contentIzstrādē
66687-Cereals and cereals products – Sampling studiesIzstrādē
70924CEN ISO/TR 29263:2021Cereals and cereal products - Sampling studies (ISO/TR 29263:2021)Izstrādē
30134CEN ISO/TS 16634-2:2009Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšana. 2. daļa: Graudaugi, pākšaugi un to malšanas produkti (ISO/TS 16634-2:2009)Atcelts
35453CEN/TR 16324:2012Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu bojātu graudu un piemaisījumu daudzuma noteikšanai parastajos kviešos, rudzos un cietajos kviešosIzstrādē
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 175 ieraksta(-iem).