CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
25262 | LVS EN ISO 21415-4:2007 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 4. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar ātro kaltēšanu | Standarts spēkā |
33798 | LVS EN ISO 2171:2010 | Graudaugi, pākšaugi un to blakus produkti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2007) | Atcelts |
67757 | LVS EN ISO 2171:2023 | Graudaugi, pākšaugi un to blakusprodukti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2023) | Standarts spēkā |
25092 | LVS EN ISO 24333:2010 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
35299 | LVS EN ISO 24333:2010 /AC:2011 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
25053 | LVS EN ISO 27971:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši. (Triticum aestivum L). Alveogrāfisko īpašību noteikšana konstanti hidratētai mīklai no komerciāla vai laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodika | Atcelts |
40619 | LVS EN ISO 27971:2015 | Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L). Komerciāla vai testa maluma miltu konstanti hidratētas mīklas alveogrāfisko īpašību noteikšana un testa maluma metodika (ISO 27971:2015) | Atcelts |
73512 | LVS EN ISO 27971:2023 | Graudaugi un graudaugu produkti. Parastie kvieši (Triticum aestivum L). Komerciāla vai testa maluma miltu konstanti hidratētas mīklas alveogrāfisko īpašību noteikšana un testa maluma metodika (ISO 27971:2023) | Standarts spēkā |
25094 | LVS EN ISO 3093:2007 | Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes | Atcelts |
32331 | LVS EN ISO 3093:2007 /AC:2009 | Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes (ISO 3093:2004/Cor 1:2008) | Atcelts |
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 175 ieraksta(-iem).