CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
60208 | LVS EN ISO 7973:2016 | Graudaugi un graudaugu produkti. Miltu viskozitātes noteikšana. Metode, izmantojot amilogrāfu (ISO 7973:1992) | Standarts spēkā |
60206 | LVS CEN/TR 16875:2016 | Graudaugi un graudaugu produkti. Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu, lai noteiktu piemaisījumu saturu kukurūzā (Zea Mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.) | Standarts spēkā |
33806 | LVS EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Standarts spēkā |
33803 | LVS EN ISO 5526:2013 | Graudaugi, pākšaugi un citi pārtikas graudi. Nomenklatūra (ISO 5526:2013) | Standarts spēkā |
37370 | LVS EN ISO 20483:2014 | Graudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metode (ISO 20483:2013) | Standarts spēkā |
64792 | LVS EN 15948:2021 | Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiem | Standarts spēkā |
25261 | LVS EN ISO 21415-3:2007 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 3. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar kaltēšanu krāsnī | Standarts spēkā |
67757 | LVS EN ISO 2171:2023 | Graudaugi, pākšaugi un to blakusprodukti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2023) | Standarts spēkā |
25060 | LVS CEN/TS 15465:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Vispārīgās vadlīnijas mannas putraimu krāsas noteikšanai ar instrumentālām metodēm | Standarts spēkā |
76893 | EN ISO 7301:2022/A1:2024 | Rice - Specification - Amendment 1 (ISO 7301:2021/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 180 ieraksta(-iem).