Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
62964LVS EN ISO 11747:2012/A1:2018Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas. 1.grozījums (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)Standarts spēkā
35299EN ISO 24333:2009/AC:2010Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
25092EN ISO 24333:2009Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
58999EN ISO 16634-2:2016Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products (ISO 16634-2:2016)Standarts spēkā
66765EN ISO 5530-2:2025Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)Standarts spēkā
73511EN ISO 17715:2025Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2025)Standarts spēkā
76268EN ISO 712-2:2024Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 2: Automatic drying oven method (ISO 712-2:2024)Standarts spēkā
75034EN ISO 11746:2022Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO 11746:2020)Standarts spēkā
76893EN ISO 7301:2022/A1:2024Rice - Specification - Amendment 1 (ISO 7301:2021/Amd 1:2024)Standarts spēkā
33109LVS EN ISO 3093:2010 AKviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hagberga-Pertena metodes (ISO 3093:2009)Standarts spēkā
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 175 ieraksta(-iem).