CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
60206 | LVS CEN/TR 16875:2016 | Graudaugi un graudaugu produkti. Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu, lai noteiktu piemaisījumu saturu kukurūzā (Zea Mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.) | Standarts spēkā |
64792 | LVS EN 15948:2021 | Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiem | Standarts spēkā |
67757 | LVS EN ISO 2171:2023 | Graudaugi, pākšaugi un to blakusprodukti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2023) | Standarts spēkā |
73512 | LVS EN ISO 27971:2023 | Graudaugi un graudaugu produkti. Parastie kvieši (Triticum aestivum L). Komerciāla vai testa maluma miltu konstanti hidratētas mīklas alveogrāfisko īpašību noteikšana un testa maluma metodika (ISO 27971:2023) | Standarts spēkā |
59476 | LVS EN ISO 7971-2:2019 | Graudaugi. Tilpummasas (hektolitra masas) noteikšana. 2.daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2019) | Standarts spēkā |
58999 | LVS EN ISO 16634-2:2016 | Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšanu. 2.daļa: Graudaugi, pākšaugi un malti graudaugu produkti (ISO 16634-2:2016) | Standarts spēkā |
33802 | LVS EN ISO 520:2011 | Graudaugi un pākšaugi. 1000 graudu masas noteikšana (ISO 520:2010) | Standarts spēkā |
62964 | LVS EN ISO 11747:2012/A1:2018 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas. 1.grozījums (ISO 11747:2012/Amd 1:2017) | Standarts spēkā |
35299 | EN ISO 24333:2009/AC:2010 | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
25092 | EN ISO 24333:2009 | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 178 ieraksta(-iem).