CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 25059 | LVS EN ISO 11052:2006 | Cieto kviešu milti un manna. Dzeltenā pigmenta satura noteikšana | Standarts spēkā |
| 25259 | LVS EN ISO 21415-1:2007 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 1.daļa: Mitrā lipekļa satura noteikšana ar manuālu metodi | Standarts spēkā |
| 25262 | LVS EN ISO 21415-4:2007 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 4. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar ātro kaltēšanu | Standarts spēkā |
| 29411 | LVS CEN/TS 15731:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L.). Alveogrāfisko īpašību noteikšana adaptēti hidratētai mīklai no laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodika | Standarts spēkā |
| 25095 | LVS EN 15585:2009 A | Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšana | Standarts spēkā |
| 61522 | LVS EN ISO 16624:2020 | Kviešu milti un cieto kviešu mannas putraimi. Krāsas noteikšana ar difūzās atstarošanas kolorimetriju (ISO 16624:2020) | Standarts spēkā |
| 27607 | LVS EN ISO 7971-1:2010 | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 1. daļa: References metode (ISO 7971-1:2009) | Standarts spēkā |
| 25092 | LVS EN ISO 24333:2010 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
| 33799 | LVS EN ISO 5529:2010 A | Kvieši. Sedimentācijas vērtības noteikšana. Zelenija tests (ISO 5529:2007) | Standarts spēkā |
| 68053 | LVS CEN/TR 17474:2021 | Labība (kvieši un mieži). Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumiem mitruma un olbaltumvielu noteikšanai veselos graudos ar tuvā infrasarkanā starojuma spektrometriju | Standarts spēkā |
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
