Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
60206LVS CEN/TR 16875:2016Graudaugi un graudaugu produkti. Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu, lai noteiktu piemaisījumu saturu kukurūzā (Zea Mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.)Standarts spēkā
64792LVS EN 15948:2021Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiemStandarts spēkā
67757LVS EN ISO 2171:2023Graudaugi, pākšaugi un to blakusprodukti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2023)Standarts spēkā
73512LVS EN ISO 27971:2023Graudaugi un graudaugu produkti. Parastie kvieši (Triticum aestivum L). Komerciāla vai testa maluma miltu konstanti hidratētas mīklas alveogrāfisko īpašību noteikšana un testa maluma metodika (ISO 27971:2023)Standarts spēkā
59476LVS EN ISO 7971-2:2019Graudaugi. Tilpummasas (hektolitra masas) noteikšana. 2.daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2019)Standarts spēkā
58999LVS EN ISO 16634-2:2016Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšanu. 2.daļa: Graudaugi, pākšaugi un malti graudaugu produkti (ISO 16634-2:2016)Standarts spēkā
33802LVS EN ISO 520:2011Graudaugi un pākšaugi. 1000 graudu masas noteikšana (ISO 520:2010)Standarts spēkā
62964LVS EN ISO 11747:2012/A1:2018Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas. 1.grozījums (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)Standarts spēkā
35299EN ISO 24333:2009/AC:2010Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
25092EN ISO 24333:2009Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 178 ieraksta(-iem).