Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
61522EN ISO 16624:2020Weichweizenmehl und Hartweizengrieß - Farbbestimmung mittels diffuser Reflexionskolorimetrie (ISO 16624:2020)Izstrādē
81579prEN ISO 24333 revCereals and cereal products — SamplingIzstrādē
40603prEN ISO 11085Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015)Izstrādē
25263prEN ISO 7971-1Cereals and cereal products - Determination of bulk density, called "mass per hectolitre" - Part 1: Reference methodIzstrādē
25095EN 15585:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšanaIzstrādē
67758EN ISO 6540:2021Maize - Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains) (ISO 6540:2021)Izstrādē
67759FprEN ISO 11746Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO/FDIS 11746:2019)Izstrādē
25261EN ISO 21415-3:2007Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 3: Bestimmung des Trockenglutens aus Feuchtgluten mittels Ofentrocknungsverfahren (ISO 21415-3:2006)Izstrādē
62962prEN ISO 712 revGetreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung des Feuchtegehaltes - ReferenzverfahrenIzstrādē
75035EN ISO 7301:2022Reis - Anforderungen (ISO 7301:2021)Izstrādē
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 180 ieraksta(-iem).