CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 34307 | LVS EN 16378:2013 | Graudaugi. Piemaisījumu noteikšana kukurūzā (Zea mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.) | Standarts spēkā |
| 79341 | LVS EN ISO 712-1:2024 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 712-1:2024) | Standarts spēkā |
| 25060 | LVS CEN/TS 15465:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Vispārīgās vadlīnijas mannas putraimu krāsas noteikšanai ar instrumentālām metodēm | Standarts spēkā |
| 60209 | LVS EN ISO 5223:2016 | Graudu testēšanas sieti (ISO 5223:1995, ieskaitot Amd 1:1999) | Standarts spēkā |
| 33803 | LVS EN ISO 5526:2013 | Graudaugi, pākšaugi un citi pārtikas graudi. Nomenklatūra (ISO 5526:2013) | Standarts spēkā |
| 37370 | LVS EN ISO 20483:2014 | Graudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metode (ISO 20483:2013) | Standarts spēkā |
| 76268 | LVS EN ISO 712-2:2024 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 2.daļa: Automātiskās žāvēšanas krāsns metode (ISO 712-2:2024) | Standarts spēkā |
| 25261 | LVS EN ISO 21415-3:2007 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 3. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar kaltēšanu krāsnī | Standarts spēkā |
| 33806 | LVS EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Standarts spēkā |
| 39686 | LVS EN ISO 21415-2:2016 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 2.daļa: Mitrā lipekļa un lipekļa indeksa noteikšana ar mehāniskiem līdzekļiem (ISO 21415-2:2015) | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
