CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
67758 | LVS EN ISO 6540:2021 | Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (samaltos un veselos graudos) (ISO 6540:2021) | Standarts spēkā |
67759 | FprEN ISO 11746 | Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO/FDIS 11746:2019) | Izstrādē |
68053 | LVS CEN/TR 17474:2021 | Labība (kvieši un mieži). Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumiem mitruma un olbaltumvielu noteikšanai veselos graudos ar tuvā infrasarkanā starojuma spektrometriju | Standarts spēkā |
68053 | CEN/TR 17474:2020 | Céréales (blé et orge) - Rapport technique des essais interlaboratoires pour la détermination de la teneur en eau et en protéines par spectroscopie proche infrarouge sur des grains entiers | Izstrādē |
70924 | LVS CEN ISO/TR 29263:2021 | Graudaugi un graudaugu produkti. Pētījumi par paraugu ņemšanu (ISO/TR 29263:2021) | Standarts spēkā |
70924 | CEN ISO/TR 29263:2021 | Cereals and cereal products - Sampling studies (ISO/TR 29263:2021) | Izstrādē |
73511 | EN ISO 17715:2025 | Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2025) | Standarts spēkā |
73511 | LVS EN ISO 17715:2025 | Kviešu milti (Triticum aestivum L.). Amperometriskā metode cietes bojājumu mērījumiem (ISO 17715:2025) | Standarts spēkā |
73512 | EN ISO 27971:2023 | Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023) | Standarts spēkā |
73512 | LVS EN ISO 27971:2023 | Graudaugi un graudaugu produkti. Parastie kvieši (Triticum aestivum L). Komerciāla vai testa maluma miltu konstanti hidratētas mīklas alveogrāfisko īpašību noteikšana un testa maluma metodika (ISO 27971:2023) | Standarts spēkā |
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 175 ieraksta(-iem).