CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 81983 | prEN ISO 6647-1 rev | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Spektrophotometrisches Verfahren mit Entfettungsverfahren durch Methanol und mit Kalibrierlösungen von Kartoffelamylose und wachsartigem Reisamylopektin | Izstrādē |
| 40603 | prEN ISO 11085 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015) | Izstrādē |
| 81984 | prEN ISO 6647-2 rev | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Spektrophotometrische Routineverfahren ohne Entfettungsverfahren und mit Kalibrierung nach Reisstandards | Izstrādē |
| 25095 | EN 15585:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšana | Izstrādē |
| 33802 | EN ISO 520:2010 | Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung der 1 000KornMasse (ISO 520:2010) | Izstrādē |
| 62962 | prEN ISO 712 rev | Getreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung des Feuchtegehaltes - Referenzverfahren | Izstrādē |
| 33799 | EN ISO 5529:2010 | Kvieši. Sedimentācijas vērtības noteikšana. Zelenija tests (ISO 5529:2007) | Izstrādē |
| 37370 | EN ISO 20483:2013 | Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung des Stickstoffgehaltes und Berechnung des Rohproteingehaltes - Kjeldahl-Verfahren (ISO 20483:2013) | Izstrādē |
| 66687 | - | Cereals and cereals products – Sampling studies | Izstrādē |
| 62830 | - | Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial flours | Izstrādē |
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
