Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25091LVS EN ISO 13690:2007Graudi, zirņi un pupas, to milti un putraimi. Statisko partiju paraugošanaAtcelts
25062LVS EN ISO 6647-2:2008Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2. daļa: RutīnmetodesAtcelts
25062EN ISO 6647-2:2007Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2007)Atcelts
25061LVS EN ISO 6647-1:2008Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1. daļa: References metodeAtcelts
25061EN ISO 6647-1:2007Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 6647-1:2007)Atcelts
25060CEN/TS 15465:2008Getreide und Getreideerzeugnisse - Hartweizen (T.durum Desf.) - Allgemeine Leitlinien für die Messung der Grießfarbe mit instrumentellen VerfahrenIzstrādē
25060LVS CEN/TS 15465:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Vispārīgās vadlīnijas mannas putraimu krāsas noteikšanai ar instrumentālām metodēmStandarts spēkā
25059LVS EN ISO 11052:2006Cieto kviešu milti un manna. Dzeltenā pigmenta satura noteikšanaStandarts spēkā
25059EN ISO 11052:2006Hartweizenmehl und Hartweizengrieß - Bestimmung des Gehaltes an gelben Pigmenten (ISO 11052:1994)Izstrādē
25058LVS EN ISO 6644:2007Vaļēji graudi, graudu milti un putraimi. Automātiskā paraugošana ar mehāniskiem līdzekļiemAtcelts
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 178 ieraksta(-iem).