Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25061LVS EN ISO 6647-1:2008Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1. daļa: References metodeAtcelts
25061EN ISO 6647-1:2007Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 6647-1:2007)Atcelts
25060CEN/TS 15465:2008Getreide und Getreideerzeugnisse - Hartweizen (T.durum Desf.) - Allgemeine Leitlinien für die Messung der Grießfarbe mit instrumentellen VerfahrenIzstrādē
25060LVS CEN/TS 15465:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Vispārīgās vadlīnijas mannas putraimu krāsas noteikšanai ar instrumentālām metodēmStandarts spēkā
25059EN ISO 11052:2006Hartweizenmehl und Hartweizengrieß - Bestimmung des Gehaltes an gelben Pigmenten (ISO 11052:1994)Izstrādē
25059LVS EN ISO 11052:2006Cieto kviešu milti un manna. Dzeltenā pigmenta satura noteikšanaStandarts spēkā
25058LVS EN ISO 6644:2007Vaļēji graudi, graudu milti un putraimi. Automātiskā paraugošana ar mehāniskiem līdzekļiemAtcelts
25058EN ISO 6644:2007Freifließendes Getreide und Getreidemahlerzeugnisse - Automatische Probenahme durch mechanische Mittel (ISO 6644:2002)Atcelts
25057LVS EN ISO 20483:2007 AGraudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metodeAtcelts
25057EN ISO 20483:2006Céréales et légumineuses - Détermination de la teneur en azote et calcul de la teneur en protéines brutes - Méthode de Kjeldahl (ISO 20483:2006)Atcelts
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 175 ieraksta(-iem).