CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 33803 | LVS EN ISO 5526:2013 | Graudaugi, pākšaugi un citi pārtikas graudi. Nomenklatūra (ISO 5526:2013) | Standarts spēkā |
| 79341 | LVS EN ISO 712-1:2024 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 712-1:2024) | Standarts spēkā |
| 60209 | LVS EN ISO 5223:2016 | Graudu testēšanas sieti (ISO 5223:1995, ieskaitot Amd 1:1999) | Standarts spēkā |
| 34307 | LVS EN 16378:2013 | Graudaugi. Piemaisījumu noteikšana kukurūzā (Zea mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.) | Standarts spēkā |
| 76268 | LVS EN ISO 712-2:2024 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 2.daļa: Automātiskās žāvēšanas krāsns metode (ISO 712-2:2024) | Standarts spēkā |
| 39686 | LVS EN ISO 21415-2:2016 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 2.daļa: Mitrā lipekļa un lipekļa indeksa noteikšana ar mehāniskiem līdzekļiem (ISO 21415-2:2015) | Standarts spēkā |
| 35299 | LVS EN ISO 24333:2010 /AC:2011 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
| 25261 | LVS EN ISO 21415-3:2007 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 3. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar kaltēšanu krāsnī | Standarts spēkā |
| 40603 | LVS EN ISO 11085:2016 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neapstrādāto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015) | Standarts spēkā |
| 25092 | LVS EN ISO 24333:2010 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
