Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
79341LVS EN ISO 712-1:2024Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 712-1:2024)Standarts spēkā
25060LVS CEN/TS 15465:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Vispārīgās vadlīnijas mannas putraimu krāsas noteikšanai ar instrumentālām metodēmStandarts spēkā
33806LVS EN ISO 11747:2012Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012)Standarts spēkā
25095LVS EN 15585:2009 AGraudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšanaStandarts spēkā
60209LVS EN ISO 5223:2016Graudu testēšanas sieti (ISO 5223:1995, ieskaitot Amd 1:1999)Standarts spēkā
34307LVS EN 16378:2013Graudaugi. Piemaisījumu noteikšana kukurūzā (Zea mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.)Standarts spēkā
37370LVS EN ISO 20483:2014Graudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metode (ISO 20483:2013)Standarts spēkā
39686LVS EN ISO 21415-2:2016Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 2.daļa: Mitrā lipekļa un lipekļa indeksa noteikšana ar mehāniskiem līdzekļiem (ISO 21415-2:2015)Standarts spēkā
35299LVS EN ISO 24333:2010 /AC:2011 AGraudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
25092LVS EN ISO 24333:2010 AGraudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 178 ieraksta(-iem).