CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 32810 | EN 15948:2012 | Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiem | Atcelts |
| 41734 | EN 15948:2015 | Céréales - Détermination de la teneur en eau et en protéines - Méthode utilisant la spectroscopie dans le proche infrarouge sur des grains entiers | Atcelts |
| 64792 | EN 15948:2020 | Céréales - Détermination de la teneur en eau et en protéines - Méthode utilisant la spectroscopie proche infrarouge sur des grains entiers | Standarts spēkā |
| 34307 | EN 16378:2013 | Cereals - Determination of impurities content in maize (Zea mays, L.) and sorghum (Sorghum bicolor, L.) | Izstrādē |
| 25059 | EN ISO 11052:2006 | Hartweizenmehl und Hartweizengrieß - Bestimmung des Gehaltes an gelben Pigmenten (ISO 11052:1994) | Izstrādē |
| 33801 | EN ISO 11085:2010 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2008) | Atcelts |
| 33805 | EN ISO 11746:2012 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012) | Atcelts |
| 62963 | EN ISO 11746:2012/A1:2017 | Reis - Bestimmung der biometrischen Eigenschaften des Reiskorns - Änderung 1 (ISO 11746:2012/Amd 1:2017) | Atcelts |
| 75034 | EN ISO 11746:2022 | Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO 11746:2020) | Standarts spēkā |
| 33806 | EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Izstrādē |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
