Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
73511LVS EN ISO 17715:2025Kviešu milti (Triticum aestivum L.). Amperometriskā metode cietes bojājumu mērījumiem (ISO 17715:2025)Standarts spēkā
25059LVS EN ISO 11052:2006Cieto kviešu milti un manna. Dzeltenā pigmenta satura noteikšanaStandarts spēkā
66764LVS EN ISO 5530-1:2025Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 1.daļa: Ūdens absorbcijas un reoloģisko īpašību noteikšana ar farinogrāfu (ISO 5530-1:2025)Standarts spēkā
29411LVS CEN/TS 15731:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L.). Alveogrāfisko īpašību noteikšana adaptēti hidratētai mīklai no laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodikaStandarts spēkā
66765LVS EN ISO 5530-2:2025Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 2.daļa: Reoloģisko īpašību noteikšana ar ekstensogrāfu (ISO 5530-2:2025)Standarts spēkā
60208LVS EN ISO 7973:2016Graudaugi un graudaugu produkti. Miltu viskozitātes noteikšana. Metode, izmantojot amilogrāfu (ISO 7973:1992)Standarts spēkā
79341EN ISO 712-1:2024Getreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung des Feuchtegehaltes - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 712-1:2024) GeStandarts spēkā
27607LVS EN ISO 7971-1:2010Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 1. daļa: References metode (ISO 7971-1:2009)Standarts spēkā
75034LVS EN ISO 11746:2023Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2020)Standarts spēkā
33802LVS EN ISO 520:2011Graudaugi un pākšaugi. 1000 graudu masas noteikšana (ISO 520:2010)Standarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 175 ieraksta(-iem).