Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
76893LVS EN ISO 7301:2022/A1:2024Rīsi. Specifikācija. 1.grozījums (ISO 7301:2021/Amd 1:2024)Standarts spēkā
25259LVS EN ISO 21415-1:2007Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 1.daļa: Mitrā lipekļa satura noteikšana ar manuālu metodiStandarts spēkā
25262LVS EN ISO 21415-4:2007Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 4. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar ātro kaltēšanuStandarts spēkā
29411LVS CEN/TS 15731:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L.). Alveogrāfisko īpašību noteikšana adaptēti hidratētai mīklai no laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodikaStandarts spēkā
34307LVS EN 16378:2013Graudaugi. Piemaisījumu noteikšana kukurūzā (Zea mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.)Standarts spēkā
25095LVS EN 15585:2009 AGraudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšanaStandarts spēkā
61522LVS EN ISO 16624:2020Kviešu milti un cieto kviešu mannas putraimi. Krāsas noteikšana ar difūzās atstarošanas kolorimetriju (ISO 16624:2020)Standarts spēkā
25261LVS EN ISO 21415-3:2007Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 3. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar kaltēšanu krāsnīStandarts spēkā
39686LVS EN ISO 21415-2:2016Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 2.daļa: Mitrā lipekļa un lipekļa indeksa noteikšana ar mehāniskiem līdzekļiem (ISO 21415-2:2015)Standarts spēkā
70924LVS CEN ISO/TR 29263:2021Graudaugi un graudaugu produkti. Pētījumi par paraugu ņemšanu (ISO/TR 29263:2021)Standarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 180 ieraksta(-iem).