Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
60207prEN 15731-2Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration - Part 2 - For test flours and milling methodologyIzstrādē
67759FprEN ISO 11746Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO/FDIS 11746:2019)Izstrādē
81579prEN ISO 24333 revCereals and cereal products — SamplingIzstrādē
78265prEN 15731 revCereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodologyIzstrādē
37370EN ISO 20483:2013Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung des Stickstoffgehaltes und Berechnung des Rohproteingehaltes - Kjeldahl-Verfahren (ISO 20483:2013)Izstrādē
64792EN 15948:2020Getreide - Bestimmung der Feuchte und des Proteins - Verfahren der Nahinfrarot-Spektroskopie bei ganzen KörnernIzstrādē
35452-Messung der Farbe von Durumgries und WeizenmehlIzstrādē
25267-Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content and calculation of protein contentIzstrādē
25095EN 15585:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšanaIzstrādē
40603prEN ISO 11085Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015)Izstrādē
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 178 ieraksta(-iem).