CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 66765 | EN ISO 5530-2:2025 | Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph (ISO 5530-2:2025) | Standarts spēkā |
| 65523 | EN ISO 6647-1:2020 | Rice - Determination of amylose content - Part 1: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin (ISO 6647-1:2020) | Standarts spēkā |
| 25092 | EN ISO 24333:2009 | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
| 58999 | EN ISO 16634-2:2016 | Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products (ISO 16634-2:2016) | Standarts spēkā |
| 73511 | EN ISO 17715:2025 | Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2025) | Standarts spēkā |
| 76268 | EN ISO 712-2:2024 | Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 2: Automatic drying oven method (ISO 712-2:2024) | Standarts spēkā |
| 76893 | EN ISO 7301:2022/A1:2024 | Rice - Specification - Amendment 1 (ISO 7301:2021/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
| 75034 | EN ISO 11746:2022 | Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO 11746:2020) | Standarts spēkā |
| 25092 | LVS EN ISO 24333:2010 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
| 27607 | LVS EN ISO 7971-1:2010 | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 1. daļa: References metode (ISO 7971-1:2009) | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
