Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
66765EN ISO 5530-2:2025Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)Standarts spēkā
66764EN ISO 5530-1:2025Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph (ISO 5530-1:2025)Standarts spēkā
66764LVS EN ISO 5530-1:2025Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 1.daļa: Ūdens absorbcijas un reoloģisko īpašību noteikšana ar farinogrāfu (ISO 5530-1:2025)Standarts spēkā
66687-Cereals and cereals products – Sampling studiesIzstrādē
65524LVS EN ISO 6647-2:2020Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2.daļa: Rutīnas spektrofotometriskā metode bez attaukošanas procedūras un ar kalibrēšanu, lietojot rīsu standartus (ISO 6647-2:2020)Standarts spēkā
65524EN ISO 6647-2:2020Riz - Détermination de la teneur en amylose - Partie 2: Méthode spectrophotométrique de routine sans mode opératoire de dégraissage et avec étalonnage à l'aide d'étalons de riz (ISO 6647-2:2020)Izstrādē
65523LVS EN ISO 6647-1:2020Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: Spektrofotometriskā metode ar attaukošanas procedūru ar metanolu un kartupeļu amilozes un lipīgo rīsu amilopektīna kalibrēšanas šķīdumiem (ISO 6647-1:2020)Standarts spēkā
65523EN ISO 6647-1:2020Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Spektrophotometrisches Verfahren mit Entfettungsverfahren durch Methanol und mit Kalibrierlösungen von Kartoffelamylose und wachsartigem Reisamylopektin (ISO 6647 1:2020)Izstrādē
64792LVS EN 15948:2021Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiemStandarts spēkā
64792EN 15948:2020Getreide - Bestimmung der Feuchte und des Proteins - Verfahren der Nahinfrarot-Spektroskopie bei ganzen KörnernIzstrādē
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 176 ieraksta(-iem).