Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
60208EN ISO 7973:2015Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph (ISO 7973:1992)Izstrādē
60208LVS EN ISO 7973:2016Graudaugi un graudaugu produkti. Miltu viskozitātes noteikšana. Metode, izmantojot amilogrāfu (ISO 7973:1992)Standarts spēkā
60207prEN 15731-2Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration - Part 2 - For test flours and milling methodologyIzstrādē
60206LVS CEN/TR 16875:2016Graudaugi un graudaugu produkti. Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu, lai noteiktu piemaisījumu saturu kukurūzā (Zea Mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.)Standarts spēkā
60206CEN/TR 16875:2015Cereal and cereal products - Technical report of the interlaboratory study for the determination of impurities content in maize (Zea mays, L.) and sorghum (Sorghum bicolor, L.)Izstrādē
59477LVS EN ISO 7971-3:2019Graudaugi. Tilpummasas (hektolitra masas) noteikšana. 3.daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2019)Standarts spēkā
59477EN ISO 7971-3:2019Cereals - Determination of bulk density, called mass per hectolitre - Part 3: Routine method (ISO 7971-3:2019)Izstrādē
59476EN ISO 7971-2:2019Getreide - Bestimmung der Schüttdichte, sogenannte Masse je Hektoliter - Teil 2: Verfahren zur Rückverfolgbarkeit von Messgeräten mittels Referenz auf internationale Normalgeräte (ISO/FDIS 7971-2:2018)Izstrādē
59476LVS EN ISO 7971-2:2019Graudaugi. Tilpummasas (hektolitra masas) noteikšana. 2.daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2019)Standarts spēkā
58999EN ISO 16634-2:2016Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products (ISO 16634-2:2016)Standarts spēkā
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 175 ieraksta(-iem).