Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
41738EN ISO 5530-2:2014Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012)Atcelts
25266EN ISO 712:2009Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. References metode (ISO 712:2009)Atcelts
41734EN 15948:2015Céréales - Détermination de la teneur en eau et en protéines - Méthode utilisant la spectroscopie dans le proche infrarouge sur des grains entiersAtcelts
40630EN 15587:2008+A1:2013Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Atcelts
41732EN ISO 5530-1:2014Farines de blé tendre - Caractéristiques physiques des pâtes - Partie 1: Détermination de l'absorption d'eau et des caractéristiques rhéologiques au moyen du farinographe (ISO 5530-1:2013)Atcelts
25062EN ISO 6647-2:2007Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2007)Atcelts
27608EN ISO 7971-2:2009Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 2. daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2009)Atcelts
33805EN ISO 11746:2012Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012)Atcelts
40619EN ISO 27971:2015Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši. (Triticum aestivum L). Alveogrāfisko īpašību noteikšana konstanti hidratētai mīklai no komerciāla vai laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodika (ISO 27971:2015)Atcelts
32810EN 15948:2012Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiemAtcelts
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 178 ieraksta(-iem).