CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
33798 | EN ISO 2171:2010 | Graudaugi, pākšaugi un to blakus produkti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2007) | Atcelts |
32810 | LVS EN 15948:2012 | Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiem | Atcelts |
33798 | LVS EN ISO 2171:2010 | Graudaugi, pākšaugi un to blakus produkti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2007) | Atcelts |
25062 | EN ISO 6647-2:2007 | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2007) | Atcelts |
36487 | EN ISO 6647-2:2015 | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2015) | Atcelts |
25058 | EN ISO 6644:2007 | Freifließendes Getreide und Getreidemahlerzeugnisse - Automatische Probenahme durch mechanische Mittel (ISO 6644:2002) | Atcelts |
41742 | LVS EN ISO 17715:2015 | Kviešu milti (Triticum aestivum L.). Amperometriskā metode cietes bojājumu mērījumiem (ISO 17715:2013) | Atcelts |
33805 | LVS EN ISO 11746:2012 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012) | Atcelts |
25260 | EN ISO 21415-2:2008 | Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung des Feuchtglutens durch mechanische Verfahren (ISO 21415-2:2006) | Atcelts |
25093 | EN 15587:2008 | Getreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung von Besatz in Weizen (Triticum aestivum L.), Hartweizen (Triticum durum Desf.), Roggen (Secale cereale L.) und Futtergerste (Hordeum vulgare L.) | Atcelts |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 180 ieraksta(-iem).