CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
25266 | LVS EN ISO 712:2010 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. References metode (ISO 712:2009) | Atcelts |
36486 | LVS EN ISO 6647-1:2015 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 6647-1:2015) | Atcelts |
33801 | LVS EN ISO 11085:2010 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2008) | Atcelts |
30134 | LVS CEN ISO/TS 16634-2:2010 | Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšana. 2. daļa: Graudaugi, pākšaugi un to malšanas produkti (ISO/TS 16634-2:2009) | Atcelts |
27609 | LVS EN ISO 7971-3:2010 A | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 3. daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2009) | Atcelts |
27608 | LVS EN ISO 7971-2:2010 | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 2. daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2009) | Atcelts |
25061 | LVS EN ISO 6647-1:2008 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1. daļa: References metode | Atcelts |
25053 | LVS EN ISO 27971:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši. (Triticum aestivum L). Alveogrāfisko īpašību noteikšana konstanti hidratētai mīklai no komerciāla vai laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodika | Atcelts |
32089 | LVS EN 15587:2009 /AC:2009 A | Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.) | Atcelts |
33800 | LVS EN ISO 6540:2010 | Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (maltos un veselos graudos) (ISO 6540:1980) | Atcelts |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 180 ieraksta(-iem).