Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
41736prEN ISO 16624Getreide und Getreideerzeugnisse - Messung der Griesfarbe von Durumweizen und der Mehlfarbe von Weizen mittels ReflexionskoloriemeterIzstrādē
41735EN 15587:2018Cereal and cereal products - Determination of Besatz in wheat (Triticum aestivum L.), durum wheat (Triticum durum Desf.), rye (Secale cereale L.),triticale (Triticosecale Wittmack spp) and feed barley (Hordeum vulgare L.)Izstrādē
41735LVS EN 15587:2019Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Standarts spēkā
41734EN 15948:2015Céréales - Détermination de la teneur en eau et en protéines - Méthode utilisant la spectroscopie dans le proche infrarouge sur des grains entiersAtcelts
41734LVS EN 15948:2015Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiemAtcelts
41733TC 338 WI 338054Getreide und Getreideerzeugnisse - ProbenahmestudienIzstrādē
41732EN ISO 5530-1:2014Farines de blé tendre - Caractéristiques physiques des pâtes - Partie 1: Détermination de l'absorption d'eau et des caractéristiques rhéologiques au moyen du farinographe (ISO 5530-1:2013)Atcelts
41732LVS EN ISO 5530-1:2015Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 1.daļa: Ūdens absorbcijas un reoloģisko īpašību noteikšana ar farinogrāfu (ISO 5530-1:2013)Atcelts
40630LVS EN 15587+A1:2014Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Atcelts
40630EN 15587:2008+A1:2013Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Atcelts
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 178 ieraksta(-iem).