CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40603 | prEN ISO 11085 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015) | Izstrādē |
39686 | LVS EN ISO 21415-2:2016 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 2.daļa: Mitrā lipekļa un lipekļa indeksa noteikšana ar mehāniskiem līdzekļiem (ISO 21415-2:2015) | Standarts spēkā |
39686 | EN ISO 21415-2:2015 | Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung von Feuchtgluten und Glutenindex durch mechanische Verfahren (ISO 21415-2:2015) | Standarts spēkā |
37377 | EN 15587:2008/FprA1 | Cereals and cereal products - Determination of Besatz in wheat (Triticum aestivum L.), durum wheat (Triticum durum Desf.), rye (Secale cereale L.) and feed barley (Hordeum vulgare L.) | Izstrādē |
37370 | LVS EN ISO 20483:2014 | Graudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metode (ISO 20483:2013) | Standarts spēkā |
37370 | EN ISO 20483:2013 | Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung des Stickstoffgehaltes und Berechnung des Rohproteingehaltes - Kjeldahl-Verfahren (ISO 20483:2013) | Izstrādē |
36487 | LVS EN ISO 6647-2:2015 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2.daļa: Rutīnas metodes (ISO 6647-2:2015) | Atcelts |
36487 | EN ISO 6647-2:2015 | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2015) | Atcelts |
36486 | EN ISO 6647-1:2015 | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 6647-1:2015) | Atcelts |
36486 | LVS EN ISO 6647-1:2015 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 6647-1:2015) | Atcelts |
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 175 ieraksta(-iem).