CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
68141 | LVS EN ISO 11132:2021 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīvā apraksta sensorās analīzes komisijas snieguma mērīšanai (ISO 11132:2021) | Standarts spēkā |
62994 | LVS EN ISO 11136:2017 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā (ISO 11136:2014) | Standarts spēkā |
71442 | LVS EN ISO 11136:2017/A1:2020 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā. 1.grozījums (ISO 11136:2014/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
33244 | LVS EN ISO 13299:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2003) | Atcelts |
36455 | LVS EN ISO 13299:2016 | Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2016) | Standarts spēkā |
26935 | LVS EN ISO 22000:2006/AC:2016 | Pārtikas drošības pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2005/Cor.1:2006) | Atcelts |
58900 | LVS EN ISO 22000:2018 | Pārtikas drošuma pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2018) | Standarts spēkā |
24144 | LVS EN ISO 22005:2007 | Izsekojamība lopbarības un pārtikas aprites ķēdē. Sistēmu izstrādāšanas un ieviešanas vispārīgie principi un pamatprasības | Standarts spēkā |
33241 | LVS EN ISO 2825:2010 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981) | Standarts spēkā |
36669 | LVS EN ISO 3218:2014 | Ēteriskās eļļas. Nomenklatūras principi (ISO 3218:2014) | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 50 ieraksta(-iem).