Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
17922LVS EN 13188:2003 +ACEtiķis - Augu izcelsmes šķidrs produkts - Definīcijas, prasības, marķēšanaStandarts spēkā
21035LVS EN 13188:2003/AC:2016Etiķis. Augu izcelsmes šķidrs produkts. Definīcijas, prasības, marķēšanaStandarts spēkā
17923LVS EN 13189:2003 +ACEtiķskābes izcelsmes pārtikas novērtēšana - Produkti, kas iegūti no nelauksaimniecības izcelsmes izejvielām - Definīcijas, prasības, marķēšanaStandarts spēkā
35983LVS EN 16466-1:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 1. daļa: Etiķskābes 2H-NMR analīzeAtcelts
36003LVS EN 16466-2:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 2. daļa: Etiķskābes 13C-IRMS analīzeStandarts spēkā
36004LVS EN 16466-3:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 3. daļa: Vīnetiķī esošā ūdens 18O-IRMS analīzeStandarts spēkā
60351LVS EN 16889:2016Pārtikas higiēna. Karsto dzērienu ražošana un padeve no karsto dzērienu ierīcēm. Higiēnas prasības, migrācijas testsStandarts spēkā
33243LVS EN ISO 10399:2010Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2004)Atcelts
65409LVS EN ISO 10399:2018Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2017)Standarts spēkā
62993LVS EN ISO 11132:2017Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīva sensorā paneļa veiktspējas uzraudzībai (ISO 11132:2012)Atcelts
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 50 ieraksta(-iem).