CEN/SS C01
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss | 
|---|---|---|---|
| 33243 | LVS EN ISO 10399:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2004) | Atcelts | 
| 30647 | LVS EN ISO 9235:2014 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2013) | Atcelts | 
| 27872 | LVS EN ISO 4120:2007 | Sensoriskā analīze. Metodika. Trīsstūrveida tests | Atcelts | 
| 27871 | LVS EN ISO 3493:2007 | Vaniļa. Terminu vārdnīca | Atcelts | 
| 33244 | LVS EN ISO 13299:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2003) | Atcelts | 
| 32820 | LVS EN ISO 7540:2010 | Malta paprika (Capsicum annuum L.). Specifikācija (ISO 7540:2006) | Atcelts | 
| 33240 | LVS EN ISO 7541:2010 | Malta (pulverveida) paprika. Kopējā dabisko krāsvielu satura noteikšana (ISO 7541:1989) | Atcelts | 
| 27867 | LVS EN ISO 8586-2:2009 | Sensorā analīze. Vispārīgie norādījumi ekspertu izvēlei, apmācībai un kontrolei. 2. daļa: Sensorās vērtēšanas eksperti (ISO 8586-2:2008) | Atcelts | 
| 26935 | LVS EN ISO 22000:2006/AC:2016 | Pārtikas drošības pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2005/Cor.1:2006) | Atcelts | 
| 41806 | LVS EN ISO 9235:2014/AC:2016 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca. 1.tehniskais koriģējums (ISO 9235:2013/Cor 1:2014) | Atcelts | 
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 50 ieraksta(-iem).
