CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
36004 | LVS EN 16466-3:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 3. daļa: Vīnetiķī esošā ūdens 18O-IRMS analīze | Standarts spēkā |
17922 | LVS EN 13188:2003 +AC | Etiķis - Augu izcelsmes šķidrs produkts - Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā |
17923 | LVS EN 13189:2003 +AC | Etiķskābes izcelsmes pārtikas novērtēšana - Produkti, kas iegūti no nelauksaimniecības izcelsmes izejvielām - Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā |
21035 | LVS EN 13188:2003/AC:2016 | Etiķis. Augu izcelsmes šķidrs produkts. Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā |
68139 | LVS EN ISO 4120:2021 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Trīsstūra tests (ISO 4120:2021) | Standarts spēkā |
17906 | LVS EN ISO 5810:2003 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Hlorīda satura noteikšana - Potenciometriskā metode | Standarts spēkā |
58900 | LVS EN ISO 22000:2018 | Pārtikas drošuma pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2018) | Standarts spēkā |
32318 | LVS EN ISO 3493:2014 | Vaniļa. Terminu vārdnīca (ISO 3493:2014) | Standarts spēkā |
36669 | LVS EN ISO 3218:2014 | Ēteriskās eļļas. Nomenklatūras principi (ISO 3218:2014) | Standarts spēkā |
36003 | LVS EN 16466-2:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 2. daļa: Etiķskābes 13C-IRMS analīze | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 50 ieraksta(-iem).