Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30647LVS EN ISO 9235:2014Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2013)Atcelts
33244LVS EN ISO 13299:2010Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2003)Atcelts
41806LVS EN ISO 9235:2014/AC:2016Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca. 1.tehniskais koriģējums (ISO 9235:2013/Cor 1:2014)Atcelts
37371LVS EN ISO 8589:2010/A1:2014Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007/Amd 1:2014)Standarts spēkā
21036LVS LVS EN 13189:2003/AC:2016Etiķskābes izcelsmes pārtikas novērtēšana. Produkti, kas iegūti no nelauksaimniecības izcelsmes izejvielām. Definīcijas, prasības, marķēšanaStandarts spēkā
71442LVS EN ISO 11136:2017/A1:2020Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā. 1.grozījums (ISO 11136:2014/Amd 1:2020)Standarts spēkā
40813LVS EN ISO 5492:2009/A1:2017Sensorā analīze. Vārdnīca. 1.grozījums (ISO 5492:2008/Amd 1:2016)Standarts spēkā
63232LVS EN ISO 7540:2020Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta salda un asa paprika (Capsicum annuum L. un Capsicum frutescens L.). Specifikācijas (ISO 7540:2020)Standarts spēkā
68140LVS EN ISO 8586:2023Sensorā analīze. Sensoro vērtētāju atlase un apmācība (ISO 8586:2023)Standarts spēkā
70244LVS EN ISO 9235:2021Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021)Standarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 50 ieraksta(-iem).