CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
30647 | LVS EN ISO 9235:2014 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2013) | Atcelts |
33244 | LVS EN ISO 13299:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2003) | Atcelts |
41806 | LVS EN ISO 9235:2014/AC:2016 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca. 1.tehniskais koriģējums (ISO 9235:2013/Cor 1:2014) | Atcelts |
37371 | LVS EN ISO 8589:2010/A1:2014 | Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007/Amd 1:2014) | Standarts spēkā |
21036 | LVS LVS EN 13189:2003/AC:2016 | Etiķskābes izcelsmes pārtikas novērtēšana. Produkti, kas iegūti no nelauksaimniecības izcelsmes izejvielām. Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā |
71442 | LVS EN ISO 11136:2017/A1:2020 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā. 1.grozījums (ISO 11136:2014/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
40813 | LVS EN ISO 5492:2009/A1:2017 | Sensorā analīze. Vārdnīca. 1.grozījums (ISO 5492:2008/Amd 1:2016) | Standarts spēkā |
63232 | LVS EN ISO 7540:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta salda un asa paprika (Capsicum annuum L. un Capsicum frutescens L.). Specifikācijas (ISO 7540:2020) | Standarts spēkā |
68140 | LVS EN ISO 8586:2023 | Sensorā analīze. Sensoro vērtētāju atlase un apmācība (ISO 8586:2023) | Standarts spēkā |
70244 | LVS EN ISO 9235:2021 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021) | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 50 ieraksta(-iem).