CEN/SS C01
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss | 
|---|---|---|---|
| 33244 | LVS EN ISO 13299:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2003) | Atcelts | 
| 32820 | LVS EN ISO 7540:2010 | Malta paprika (Capsicum annuum L.). Specifikācija (ISO 7540:2006) | Atcelts | 
| 26935 | LVS EN ISO 22000:2006/AC:2016 | Pārtikas drošības pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2005/Cor.1:2006) | Atcelts | 
| 70244 | LVS EN ISO 9235:2021 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021) | Standarts spēkā | 
| 33241 | LVS EN ISO 2825:2010 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981) | Standarts spēkā | 
| 28870 | LVS EN ISO 676:2009 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Botāniskā nomenklatūra (ISO676:1995, including Cor 1:1997) | Standarts spēkā | 
| 63233 | LVS EN ISO 7541:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020) | Standarts spēkā | 
| 63232 | LVS EN ISO 7540:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta salda un asa paprika (Capsicum annuum L. un Capsicum frutescens L.). Specifikācijas (ISO 7540:2020) | Standarts spēkā | 
| 17905 | LVS EN ISO 5809:2003 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Sulfātu pelnu noteikšana | Standarts spēkā | 
| 27862 | LVS EN ISO 6465:2009 | Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009) | Standarts spēkā | 
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 50 ieraksta(-iem).
