Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27862LVS EN ISO 6465:2009Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009)Standarts spēkā
36455LVS EN ISO 13299:2016Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2016)Standarts spēkā
33241LVS EN ISO 2825:2010Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981)Standarts spēkā
33242LVS EN ISO 8589:2010Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007)Standarts spēkā
27873LVS EN ISO 5495:2007Sensoriskā analīze. Metodika. Pārveida salīdzināšanas testsStandarts spēkā
17905LVS EN ISO 5809:2003Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Sulfātu pelnu noteikšanaStandarts spēkā
63233LVS EN ISO 7541:2020Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020)Standarts spēkā
39139LVS EN ISO 927:2010 /AC:2013Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Svešķermeņu un ārējas izcelsmes vielu satura noteikšana. Tehniskie labojumi 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012)Standarts spēkā
28870LVS EN ISO 676:2009Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Botāniskā nomenklatūra (ISO676:1995, including Cor 1:1997)Standarts spēkā
71442LVS EN ISO 11136:2017/A1:2020Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā. 1.grozījums (ISO 11136:2014/Amd 1:2020)Standarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 50 ieraksta(-iem).