CEN/SS C01
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss | 
|---|---|---|---|
| 27862 | LVS EN ISO 6465:2009 | Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009) | Standarts spēkā | 
| 36455 | LVS EN ISO 13299:2016 | Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2016) | Standarts spēkā | 
| 33241 | LVS EN ISO 2825:2010 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981) | Standarts spēkā | 
| 33242 | LVS EN ISO 8589:2010 | Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007) | Standarts spēkā | 
| 27873 | LVS EN ISO 5495:2007 | Sensoriskā analīze. Metodika. Pārveida salīdzināšanas tests | Standarts spēkā | 
| 17905 | LVS EN ISO 5809:2003 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Sulfātu pelnu noteikšana | Standarts spēkā | 
| 63233 | LVS EN ISO 7541:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020) | Standarts spēkā | 
| 39139 | LVS EN ISO 927:2010 /AC:2013 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Svešķermeņu un ārējas izcelsmes vielu satura noteikšana. Tehniskie labojumi 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012) | Standarts spēkā | 
| 28870 | LVS EN ISO 676:2009 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Botāniskā nomenklatūra (ISO676:1995, including Cor 1:1997) | Standarts spēkā | 
| 71442 | LVS EN ISO 11136:2017/A1:2020 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā. 1.grozījums (ISO 11136:2014/Amd 1:2020) | Standarts spēkā | 
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 50 ieraksta(-iem).
