Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
17905LVS EN ISO 5809:2003Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Sulfātu pelnu noteikšanaStandarts spēkā
63233LVS EN ISO 7541:2020Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020)Standarts spēkā
17923LVS EN 13189:2003 +ACEtiķskābes izcelsmes pārtikas novērtēšana - Produkti, kas iegūti no nelauksaimniecības izcelsmes izejvielām - Definīcijas, prasības, marķēšanaStandarts spēkā
17906LVS EN ISO 5810:2003Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Hlorīda satura noteikšana - Potenciometriskā metodeStandarts spēkā
70244LVS EN ISO 9235:2021Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021)Standarts spēkā
32318LVS EN ISO 3493:2014Vaniļa. Terminu vārdnīca (ISO 3493:2014)Standarts spēkā
21035LVS EN 13188:2003/AC:2016Etiķis. Augu izcelsmes šķidrs produkts. Definīcijas, prasības, marķēšanaStandarts spēkā
68139LVS EN ISO 4120:2021Sensorā analīze. Metodoloģija. Trīsstūra tests (ISO 4120:2021)Standarts spēkā
68141LVS EN ISO 11132:2021Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīvā apraksta sensorās analīzes komisijas snieguma mērīšanai (ISO 11132:2021)Standarts spēkā
36669LVS EN ISO 3218:2014Ēteriskās eļļas. Nomenklatūras principi (ISO 3218:2014)Standarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 50 ieraksta(-iem).