CEN/SS C01
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss | 
|---|---|---|---|
| 63233 | LVS EN ISO 7541:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020) | Standarts spēkā | 
| 70244 | LVS EN ISO 9235:2021 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021) | Standarts spēkā | 
| 68141 | LVS EN ISO 11132:2021 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīvā apraksta sensorās analīzes komisijas snieguma mērīšanai (ISO 11132:2021) | Standarts spēkā | 
| 63232 | LVS EN ISO 7540:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta salda un asa paprika (Capsicum annuum L. un Capsicum frutescens L.). Specifikācijas (ISO 7540:2020) | Standarts spēkā | 
| 40813 | LVS EN ISO 5492:2009/A1:2017 | Sensorā analīze. Vārdnīca. 1.grozījums (ISO 5492:2008/Amd 1:2016) | Standarts spēkā | 
| 71442 | LVS EN ISO 11136:2017/A1:2020 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā. 1.grozījums (ISO 11136:2014/Amd 1:2020) | Standarts spēkā | 
| 21036 | LVS LVS EN 13189:2003/AC:2016 | Etiķskābes izcelsmes pārtikas novērtēšana. Produkti, kas iegūti no nelauksaimniecības izcelsmes izejvielām. Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā | 
| 37371 | LVS EN ISO 8589:2010/A1:2014 | Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007/Amd 1:2014) | Standarts spēkā | 
| 59879 | LVS EN ISO 6571:2009/A1:2018 | Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode). 1.grozījums (ISO 6571:2008/Amd 1:2017) | Standarts spēkā | 
| 60351 | LVS EN 16889:2016 | Pārtikas higiēna. Karsto dzērienu ražošana un padeve no karsto dzērienu ierīcēm. Higiēnas prasības, migrācijas tests | Standarts spēkā | 
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 50 ieraksta(-iem).
