CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
17905 | LVS EN ISO 5809:2003 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Sulfātu pelnu noteikšana | Standarts spēkā |
63233 | LVS EN ISO 7541:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020) | Standarts spēkā |
17923 | LVS EN 13189:2003 +AC | Etiķskābes izcelsmes pārtikas novērtēšana - Produkti, kas iegūti no nelauksaimniecības izcelsmes izejvielām - Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā |
17906 | LVS EN ISO 5810:2003 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Hlorīda satura noteikšana - Potenciometriskā metode | Standarts spēkā |
70244 | LVS EN ISO 9235:2021 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021) | Standarts spēkā |
32318 | LVS EN ISO 3493:2014 | Vaniļa. Terminu vārdnīca (ISO 3493:2014) | Standarts spēkā |
21035 | LVS EN 13188:2003/AC:2016 | Etiķis. Augu izcelsmes šķidrs produkts. Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā |
68139 | LVS EN ISO 4120:2021 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Trīsstūra tests (ISO 4120:2021) | Standarts spēkā |
68141 | LVS EN ISO 11132:2021 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīvā apraksta sensorās analīzes komisijas snieguma mērīšanai (ISO 11132:2021) | Standarts spēkā |
36669 | LVS EN ISO 3218:2014 | Ēteriskās eļļas. Nomenklatūras principi (ISO 3218:2014) | Standarts spēkā |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 50 ieraksta(-iem).