Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21035LVS EN 13188:2003/AC:2016Etiķis. Augu izcelsmes šķidrs produkts. Definīcijas, prasības, marķēšanaStandarts spēkā
68139LVS EN ISO 4120:2021Sensorā analīze. Metodoloģija. Trīsstūra tests (ISO 4120:2021)Standarts spēkā
58900LVS EN ISO 22000:2018Pārtikas drošuma pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2018)Standarts spēkā
36669LVS EN ISO 3218:2014Ēteriskās eļļas. Nomenklatūras principi (ISO 3218:2014)Standarts spēkā
36004LVS EN 16466-3:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 3. daļa: Vīnetiķī esošā ūdens 18O-IRMS analīzeStandarts spēkā
28862LVS EN ISO 948:2009Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Paraugu ņemšana (ISO 948:1980)Standarts spēkā
27862LVS EN ISO 6465:2009Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009)Standarts spēkā
33241LVS EN ISO 2825:2010Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981)Standarts spēkā
33242LVS EN ISO 8589:2010Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007)Standarts spēkā
17905LVS EN ISO 5809:2003Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Sulfātu pelnu noteikšanaStandarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 50 ieraksta(-iem).