CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
27862 | LVS EN ISO 6465:2009 | Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009) | Standarts spēkā |
27869 | LVS EN ISO 6571:2009 | Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode) (ISO 6571:2008) | Standarts spēkā |
59879 | LVS EN ISO 6571:2009/A1:2018 | Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode). 1.grozījums (ISO 6571:2008/Amd 1:2017) | Standarts spēkā |
28870 | LVS EN ISO 676:2009 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Botāniskā nomenklatūra (ISO676:1995, including Cor 1:1997) | Standarts spēkā |
32820 | LVS EN ISO 7540:2010 | Malta paprika (Capsicum annuum L.). Specifikācija (ISO 7540:2006) | Atcelts |
63232 | LVS EN ISO 7540:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta salda un asa paprika (Capsicum annuum L. un Capsicum frutescens L.). Specifikācijas (ISO 7540:2020) | Standarts spēkā |
33240 | LVS EN ISO 7541:2010 | Malta (pulverveida) paprika. Kopējā dabisko krāsvielu satura noteikšana (ISO 7541:1989) | Atcelts |
63233 | LVS EN ISO 7541:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020) | Standarts spēkā |
40030 | LVS EN ISO 8586:2014 | Sensorā analīze. Vispārējas pamatnostādnes izvēlēto sensoro vērtētāju un ekspertu atlasei, apmācībai un uzraudzībai (ISO 8586:2012, koriģētā versija 2014-06-15) | Atcelts |
68140 | LVS EN ISO 8586:2023 | Sensorā analīze. Sensoro vērtētāju atlase un apmācība (ISO 8586:2023) | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).