Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27862LVS EN ISO 6465:2009Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009)Standarts spēkā
27869LVS EN ISO 6571:2009Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode) (ISO 6571:2008)Standarts spēkā
59879LVS EN ISO 6571:2009/A1:2018Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode). 1.grozījums (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)Standarts spēkā
28870LVS EN ISO 676:2009Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Botāniskā nomenklatūra (ISO676:1995, including Cor 1:1997)Standarts spēkā
32820LVS EN ISO 7540:2010Malta paprika (Capsicum annuum L.). Specifikācija (ISO 7540:2006)Atcelts
63232LVS EN ISO 7540:2020Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta salda un asa paprika (Capsicum annuum L. un Capsicum frutescens L.). Specifikācijas (ISO 7540:2020)Standarts spēkā
33240LVS EN ISO 7541:2010Malta (pulverveida) paprika. Kopējā dabisko krāsvielu satura noteikšana (ISO 7541:1989)Atcelts
63233LVS EN ISO 7541:2020Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020)Standarts spēkā
40030LVS EN ISO 8586:2014Sensorā analīze. Vispārējas pamatnostādnes izvēlēto sensoro vērtētāju un ekspertu atlasei, apmācībai un uzraudzībai (ISO 8586:2012, koriģētā versija 2014-06-15)Atcelts
68140LVS EN ISO 8586:2023Sensorā analīze. Sensoro vērtētāju atlase un apmācība (ISO 8586:2023)Standarts spēkā
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).