CEN/SS C01
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss | 
|---|---|---|---|
| 32318 | LVS EN ISO 3493:2014 | Vaniļa. Terminu vārdnīca (ISO 3493:2014) | Standarts spēkā | 
| 21035 | LVS EN 13188:2003/AC:2016 | Etiķis. Augu izcelsmes šķidrs produkts. Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā | 
| 68139 | LVS EN ISO 4120:2021 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Trīsstūra tests (ISO 4120:2021) | Standarts spēkā | 
| 58900 | LVS EN ISO 22000:2018 | Pārtikas drošuma pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2018) | Standarts spēkā | 
| 36669 | LVS EN ISO 3218:2014 | Ēteriskās eļļas. Nomenklatūras principi (ISO 3218:2014) | Standarts spēkā | 
| 36004 | LVS EN 16466-3:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 3. daļa: Vīnetiķī esošā ūdens 18O-IRMS analīze | Standarts spēkā | 
| 24144 | LVS EN ISO 22005:2007 | Izsekojamība lopbarības un pārtikas aprites ķēdē. Sistēmu izstrādāšanas un ieviešanas vispārīgie principi un pamatprasības | Standarts spēkā | 
| 36003 | LVS EN 16466-2:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 2. daļa: Etiķskābes 13C-IRMS analīze | Standarts spēkā | 
| 27870 | LVS EN ISO 5492:2009 | Sensorā analīze. Vārdnīca (ISO 5492:2008) | Standarts spēkā | 
| 27869 | LVS EN ISO 6571:2009 | Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode) (ISO 6571:2008) | Standarts spēkā | 
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).
