Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27870LVS EN ISO 5492:2009Sensorā analīze. Vārdnīca (ISO 5492:2008)Standarts spēkā
27869LVS EN ISO 6571:2009Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode) (ISO 6571:2008)Standarts spēkā
27855LVS EN ISO 927:2010Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Svešķermeņu un ārējas izcelsmes vielu satura noteikšana (ISO 927:2009)Standarts spēkā
39139LVS EN ISO 927:2010 /AC:2013Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Svešķermeņu un ārējas izcelsmes vielu satura noteikšana. Tehniskie labojumi 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012)Standarts spēkā
59195LVS EN ISO 5495:2007/A1:2016Sensoriskā analīze. Metodika. Pārveida salīdzināšanas tests (ISO 5495:2005/Amd 1:2016)Standarts spēkā
36455LVS EN ISO 13299:2016Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2016)Standarts spēkā
27873LVS EN ISO 5495:2007Sensoriskā analīze. Metodika. Pārveida salīdzināšanas testsStandarts spēkā
62994LVS EN ISO 11136:2017Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā (ISO 11136:2014)Standarts spēkā
28870LVS EN ISO 676:2009Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Botāniskā nomenklatūra (ISO676:1995, including Cor 1:1997)Standarts spēkā
28862LVS EN ISO 948:2009Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Paraugu ņemšana (ISO 948:1980)Standarts spēkā
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).