CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
62994 | LVS EN ISO 11136:2017 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā (ISO 11136:2014) | Standarts spēkā |
27873 | LVS EN ISO 5495:2007 | Sensoriskā analīze. Metodika. Pārveida salīdzināšanas tests | Standarts spēkā |
17905 | LVS EN ISO 5809:2003 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Sulfātu pelnu noteikšana | Standarts spēkā |
28862 | LVS EN ISO 948:2009 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Paraugu ņemšana (ISO 948:1980) | Standarts spēkā |
27862 | LVS EN ISO 6465:2009 | Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009) | Standarts spēkā |
33241 | LVS EN ISO 2825:2010 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981) | Standarts spēkā |
33242 | LVS EN ISO 8589:2010 | Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007) | Standarts spēkā |
28870 | LVS EN ISO 676:2009 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Botāniskā nomenklatūra (ISO676:1995, including Cor 1:1997) | Standarts spēkā |
63233 | LVS EN ISO 7541:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020) | Standarts spēkā |
70244 | LVS EN ISO 9235:2021 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021) | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).