CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
65409 | LVS EN ISO 10399:2018 | Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2017) | Standarts spēkā |
68140 | LVS EN ISO 8586:2023 | Sensorā analīze. Sensoro vērtētāju atlase un apmācība (ISO 8586:2023) | Standarts spēkā |
17922 | LVS EN 13188:2003 +AC | Etiķis - Augu izcelsmes šķidrs produkts - Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā |
17923 | LVS EN 13189:2003 +AC | Etiķskābes izcelsmes pārtikas novērtēšana - Produkti, kas iegūti no nelauksaimniecības izcelsmes izejvielām - Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā |
17906 | LVS EN ISO 5810:2003 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Hlorīda satura noteikšana - Potenciometriskā metode | Standarts spēkā |
32318 | LVS EN ISO 3493:2014 | Vaniļa. Terminu vārdnīca (ISO 3493:2014) | Standarts spēkā |
21035 | LVS EN 13188:2003/AC:2016 | Etiķis. Augu izcelsmes šķidrs produkts. Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā |
27872 | LVS EN ISO 4120:2007 | Sensoriskā analīze. Metodika. Trīsstūrveida tests | Atcelts |
62993 | LVS EN ISO 11132:2017 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīva sensorā paneļa veiktspējas uzraudzībai (ISO 11132:2012) | Atcelts |
27871 | LVS EN ISO 3493:2007 | Vaniļa. Terminu vārdnīca | Atcelts |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).