CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
28862 | LVS EN ISO 948:2009 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Paraugu ņemšana (ISO 948:1980) | Standarts spēkā |
27862 | LVS EN ISO 6465:2009 | Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009) | Standarts spēkā |
33241 | LVS EN ISO 2825:2010 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981) | Standarts spēkā |
33242 | LVS EN ISO 8589:2010 | Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007) | Standarts spēkā |
17905 | LVS EN ISO 5809:2003 | Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Sulfātu pelnu noteikšana | Standarts spēkā |
63233 | LVS EN ISO 7541:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020) | Standarts spēkā |
70244 | LVS EN ISO 9235:2021 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021) | Standarts spēkā |
35983 | LVS EN 16466-1:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 1. daļa: Etiķskābes 2H-NMR analīze | Atcelts |
33243 | LVS EN ISO 10399:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2004) | Atcelts |
27871 | LVS EN ISO 3493:2007 | Vaniļa. Terminu vārdnīca | Atcelts |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).