Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
65409LVS EN ISO 10399:2018Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2017)Standarts spēkā
68140LVS EN ISO 8586:2023Sensorā analīze. Sensoro vērtētāju atlase un apmācība (ISO 8586:2023)Standarts spēkā
17922LVS EN 13188:2003 +ACEtiķis - Augu izcelsmes šķidrs produkts - Definīcijas, prasības, marķēšanaStandarts spēkā
17923LVS EN 13189:2003 +ACEtiķskābes izcelsmes pārtikas novērtēšana - Produkti, kas iegūti no nelauksaimniecības izcelsmes izejvielām - Definīcijas, prasības, marķēšanaStandarts spēkā
17906LVS EN ISO 5810:2003Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Hlorīda satura noteikšana - Potenciometriskā metodeStandarts spēkā
32318LVS EN ISO 3493:2014Vaniļa. Terminu vārdnīca (ISO 3493:2014)Standarts spēkā
21035LVS EN 13188:2003/AC:2016Etiķis. Augu izcelsmes šķidrs produkts. Definīcijas, prasības, marķēšanaStandarts spēkā
27872LVS EN ISO 4120:2007Sensoriskā analīze. Metodika. Trīsstūrveida testsAtcelts
62993LVS EN ISO 11132:2017Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīva sensorā paneļa veiktspējas uzraudzībai (ISO 11132:2012)Atcelts
27871LVS EN ISO 3493:2007Vaniļa. Terminu vārdnīcaAtcelts
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).