Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
28862LVS EN ISO 948:2009Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Paraugu ņemšana (ISO 948:1980)Standarts spēkā
27862LVS EN ISO 6465:2009Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009)Standarts spēkā
33241LVS EN ISO 2825:2010Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981)Standarts spēkā
33242LVS EN ISO 8589:2010Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007)Standarts spēkā
17905LVS EN ISO 5809:2003Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Sulfātu pelnu noteikšanaStandarts spēkā
63233LVS EN ISO 7541:2020Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020)Standarts spēkā
70244LVS EN ISO 9235:2021Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021)Standarts spēkā
35983LVS EN 16466-1:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 1. daļa: Etiķskābes 2H-NMR analīzeAtcelts
33243LVS EN ISO 10399:2010Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2004)Atcelts
27871LVS EN ISO 3493:2007Vaniļa. Terminu vārdnīcaAtcelts
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).