Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
58900LVS EN ISO 22000:2018Pārtikas drošuma pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2018)Standarts spēkā
36669LVS EN ISO 3218:2014Ēteriskās eļļas. Nomenklatūras principi (ISO 3218:2014)Standarts spēkā
36004LVS EN 16466-3:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 3. daļa: Vīnetiķī esošā ūdens 18O-IRMS analīzeStandarts spēkā
36003LVS EN 16466-2:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 2. daļa: Etiķskābes 13C-IRMS analīzeStandarts spēkā
24144LVS EN ISO 22005:2007Izsekojamība lopbarības un pārtikas aprites ķēdē. Sistēmu izstrādāšanas un ieviešanas vispārīgie principi un pamatprasībasStandarts spēkā
27870LVS EN ISO 5492:2009Sensorā analīze. Vārdnīca (ISO 5492:2008)Standarts spēkā
27869LVS EN ISO 6571:2009Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode) (ISO 6571:2008)Standarts spēkā
30647LVS EN ISO 9235:2014Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2013)Atcelts
41806LVS EN ISO 9235:2014/AC:2016Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca. 1.tehniskais koriģējums (ISO 9235:2013/Cor 1:2014)Atcelts
26935LVS EN ISO 22000:2006/AC:2016Pārtikas drošības pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2005/Cor.1:2006)Atcelts
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).