Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27862LVS EN ISO 6465:2009Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009)Standarts spēkā
33241LVS EN ISO 2825:2010Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981)Standarts spēkā
33242LVS EN ISO 8589:2010Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007)Standarts spēkā
17905LVS EN ISO 5809:2003Ciete un cietes atvasinājumu produkti - Sulfātu pelnu noteikšanaStandarts spēkā
63233LVS EN ISO 7541:2020Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020)Standarts spēkā
70244LVS EN ISO 9235:2021Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021)Standarts spēkā
68141LVS EN ISO 11132:2021Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīvā apraksta sensorās analīzes komisijas snieguma mērīšanai (ISO 11132:2021)Standarts spēkā
63232LVS EN ISO 7540:2020Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta salda un asa paprika (Capsicum annuum L. un Capsicum frutescens L.). Specifikācijas (ISO 7540:2020)Standarts spēkā
40813LVS EN ISO 5492:2009/A1:2017Sensorā analīze. Vārdnīca. 1.grozījums (ISO 5492:2008/Amd 1:2016)Standarts spēkā
71442LVS EN ISO 11136:2017/A1:2020Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā. 1.grozījums (ISO 11136:2014/Amd 1:2020)Standarts spēkā
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 50 ieraksta(-iem).