Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33243LVS EN ISO 10399:2010Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2004)Atcelts
27867LVS EN ISO 8586-2:2009Sensorā analīze. Vispārīgie norādījumi ekspertu izvēlei, apmācībai un kontrolei. 2. daļa: Sensorās vērtēšanas eksperti (ISO 8586-2:2008)Atcelts
35983LVS EN 16466-1:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 1. daļa: Etiķskābes 2H-NMR analīzeAtcelts
33244LVS EN ISO 13299:2010Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2003)Atcelts
32820LVS EN ISO 7540:2010Malta paprika (Capsicum annuum L.). Specifikācija (ISO 7540:2006)Atcelts
40030LVS EN ISO 8586:2014Sensorā analīze. Vispārējas pamatnostādnes izvēlēto sensoro vērtētāju un ekspertu atlasei, apmācībai un uzraudzībai (ISO 8586:2012, koriģētā versija 2014-06-15)Atcelts
30647LVS EN ISO 9235:2014Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2013)Atcelts
41806LVS EN ISO 9235:2014/AC:2016Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca. 1.tehniskais koriģējums (ISO 9235:2013/Cor 1:2014)Atcelts
26935LVS EN ISO 22000:2006/AC:2016Pārtikas drošības pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2005/Cor.1:2006)Atcelts
33240LVS EN ISO 7541:2010Malta (pulverveida) paprika. Kopējā dabisko krāsvielu satura noteikšana (ISO 7541:1989)Atcelts
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 50 ieraksta(-iem).