CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
33243 | LVS EN ISO 10399:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2004) | Atcelts |
27867 | LVS EN ISO 8586-2:2009 | Sensorā analīze. Vispārīgie norādījumi ekspertu izvēlei, apmācībai un kontrolei. 2. daļa: Sensorās vērtēšanas eksperti (ISO 8586-2:2008) | Atcelts |
35983 | LVS EN 16466-1:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 1. daļa: Etiķskābes 2H-NMR analīze | Atcelts |
33244 | LVS EN ISO 13299:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2003) | Atcelts |
32820 | LVS EN ISO 7540:2010 | Malta paprika (Capsicum annuum L.). Specifikācija (ISO 7540:2006) | Atcelts |
40030 | LVS EN ISO 8586:2014 | Sensorā analīze. Vispārējas pamatnostādnes izvēlēto sensoro vērtētāju un ekspertu atlasei, apmācībai un uzraudzībai (ISO 8586:2012, koriģētā versija 2014-06-15) | Atcelts |
30647 | LVS EN ISO 9235:2014 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2013) | Atcelts |
41806 | LVS EN ISO 9235:2014/AC:2016 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca. 1.tehniskais koriģējums (ISO 9235:2013/Cor 1:2014) | Atcelts |
26935 | LVS EN ISO 22000:2006/AC:2016 | Pārtikas drošības pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2005/Cor.1:2006) | Atcelts |
33240 | LVS EN ISO 7541:2010 | Malta (pulverveida) paprika. Kopējā dabisko krāsvielu satura noteikšana (ISO 7541:1989) | Atcelts |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 50 ieraksta(-iem).