ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
27462 | ISO/DIS 5541-1 | Milk and milk products — Enumeration of coliforms — Part 1: Colony-count technique at 30 degrees C without resuscitation | Izstrādē |
88598 | ISO/AWI 8553 | Milk — Enumeration of microorganisms — Plate-loop technique at 30 °C | Izstrādē |
19263 | ISO/CD 11285 | Lait — Détermination de la teneur en lactulose — Méthode enzymatique | Izstrādē |
87995 | ISO/PWI 24691 | Titre manque | Izstrādē |
88002 | ISO/PWI 24696 | Titre manque | Izstrādē |
88003 | ISO/PWI 24736 | Milk, milk products and infant formula — Determination of phospholipids | Izstrādē |
91771 | ISO/PWI 25859 | Milk and milk products — Enumeration of thermophilic microorganisms | Izstrādē |
11850 | ISO/CD 5739 | Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en particules brûlées | Izstrādē |
92619 | ISO/NP 26105 | Ice cream — Determination of melting resistance of ice-cream | Izstrādē |
92562 | ISO/FDIS 14156 | Milk and milk products — Extraction methods for lipids and liposoluble compounds | Izstrādē |
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 568 ieraksta(-iem).