Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
55777ISO 6091:2010Sausais piens. Titrējamā skābuma noteikšana (References metode)Standarts spēkā
55777ISO 6091:2010Dried milk — Determination of titratable acidity (Reference method)Standarts spēkā
55776ISO 12081:2010Lait — Détermination de la teneur en calcium — Méthode titrimétriqueStandarts spēkā
55775ISO 11813:2010Milk and milk products — Determination of zinc content — Flame atomic absorption spectrometric methodStandarts spēkā
55774ISO 5546:2010Caseins and caseinates — Determination of pH (Reference method)Standarts spēkā
55774ISO 5546:2010Kazeīni un kazeināti. pH noteikšana (References metode)Standarts spēkā
55437ISO/TS 15495:2010Lait, produits laitiers et formules infantiles — Lignes directrices pour la détermination quantitative de la mélamine et de l'acide cyanurique par CL-SM/SMStandarts spēkā
55377ISO 15163:2012Lait et produits laitiers — Présure de veau et coagulant issu de bovin adulte — Détermination des teneurs en chymosine et en pepsine bovine par chromatographieStandarts spēkā
55374ISO/CD 15151Milk and milk products — Determination of calcium, copper, iron, magnesium, manganese, phosphorus, potassium, sodium and zinc contents — Inductive coupled plasma atomic emission spectrometric method (ICP-AES)Izstrādē
55373ISO 15174:2012Milk and milk products — Microbial coagulants — Determination of total milk-clotting activityStandarts spēkā
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 562 ieraksta(-iem).