Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
54722ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009Lait — Dénombrement des cellules somatiques — Partie 1: Méthode au microscope (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1Standarts spēkā
53976ISO/TS 17193:2011Lait — Détermination de l'activité de la lactoperoxydase — Méthode photométrique (Méthode de référence)Standarts spēkā
53832ISO 14378:2009Lait et lait en poudre — Détermination de la teneur en iodure — Méthode par chromatographie en phase liquide à haute performanceStandarts spēkā
53832ISO 14378:2009Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
53831ISO 12080-2:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
53831ISO 12080-2:2009Dried skimmed milk — Determination of vitamin A content — Part 2: Method using high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
53830ISO 12080-1:2009Dried skimmed milk — Determination of vitamin A content — Part 1: Colorimetric methodStandarts spēkā
53830ISO 12080-1:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 1. daļa: Kolorimetriskā metodeStandarts spēkā
53829ISO 11870:2009Lait et produits laitiers — Détermination de la teneur en matière grasse — Lignes directrices générales pour l'utilisation des méthodes butyrométriquesStandarts spēkā
53828ISO 11865:2009Lait entier instantané en poudre — Détermination du nombre de taches blanchesStandarts spēkā
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 562 ieraksta(-iem).