Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
46336ISO 3433:2008Cheese — Determination of fat content — Van Gulik methodStandarts spēkā
46335ISO 3432:2008Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for Van Gulik methodStandarts spēkā
46334ISO 5547:2008Kazeīni. Brīvā skābuma noteikšana (References metode)Standarts spēkā
46334ISO 5547:2008Caseins — Determination of free acidity (Reference method)Standarts spēkā
46333ISO 5545:2008Fermenta kazeīni un kazeināti. Pelnu noteikšana (References metode)Standarts spēkā
46333ISO 5545:2008Rennet caseins and caseinates — Determination of ash (Reference method)Standarts spēkā
46332ISO 5544:2008Caséines — Détermination des «cendres fixes» (Méthode de référence)Standarts spēkā
46332ISO 5544:2008Kazeīni. “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode)Standarts spēkā
45804ISO 5536:2009Produits à base de matière grasse laitière — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl FischerStandarts spēkā
45765ISO 29981:2010Produits laitiers — Dénombrement des bifidobacteria présumés — Technique par comptage des colonies à 37 degrés CAtcelts
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 562 ieraksta(-iem).