Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
53828ISO 11865:2009Lait entier instantané en poudre — Détermination du nombre de taches blanchesStandarts spēkā
56167ISO/TS 22113:2012Milk and milk products — Determination of the titratable acidity of milk fatStandarts spēkā
43697ISO 9231:2008Lait et produits laitiers — Détermination de la teneur en acide benzoïque et en acide sorbiqueStandarts spēkā
61330ISO/TS 18083:2013Processed cheese products — Calculation of content of added phosphate expressed as phosphorusStandarts spēkā
42701ISO 8967:2005Lait sec et produits laitiers en poudre — Détermination de la masse volumiqueStandarts spēkā
55780ISO 2962:2010Cheese and processed cheese products — Determination of total phosphorus content — Molecular absorption spectrometric methodStandarts spēkā
53831ISO 12080-2:2009Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
31671ISO 17997-2:2004Lait — Détermination de la teneur en azote de caséine — Partie 2: Méthode directeStandarts spēkā
76804ISO 8196-3:2022Milk — Definition and evaluation of the overall accuracy of alternative methods of milk analysis — Part 3: Protocol for the evaluation and validation of alternative quantitative methods of milk analysisStandarts spēkā
35249ISO 5534:2004Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)Standarts spēkā
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 562 ieraksta(-iem).