Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
60474ISO/TS 17758:2014Poudre de lait instantanée — Détermination de la dispersibilité et de la mouillabilitéStandarts spēkā
36936ISO 11814:2002Sausais piens - Termiskās apstrādes intensitātes novērtēšana - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
63809ISO/TS 19046-2:2017Cheese — Determination of propionic acid level by chromatography — Part 2: Method by ion exchange chromatographyStandarts spēkā
31878ISO 5739:2003Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšanaStandarts spēkā
55777ISO 6091:2010Dried milk — Determination of titratable acidity (Reference method)Standarts spēkā
61330ISO/TS 18083:2013Processed cheese products — Calculation of content of added phosphate expressed as phosphorusStandarts spēkā
25871ISO 14891:2002Lait et produits laitiers — Détermination de la teneur en azote — Méthode pratique par combustion selon le principe de DumasStandarts spēkā
33421ISO 18330:2003Milk and milk products — Guidelines for the standardized description of immunoassays or receptor assays for the detection of antimicrobial residuesStandarts spēkā
40472ISO 5538:2004Milk and milk products — Sampling — Inspection by attributesStandarts spēkā
53826ISO 3890-1:2009Lait et produits laitiers — Détermination des résidus de composés organochlorés (pesticides) — Partie 1: Considérations générales et méthodes d'extractionStandarts spēkā
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 562 ieraksta(-iem).