Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
38674ISO 15648:2004Butter — Determination of salt content — Potentiometric methodStandarts spēkā
65928ISO 19660:2018Crème — Détermination de la teneur en matière grasse — Méthode acido-butyrométriqueStandarts spēkā
42071ISO 8262-2:2005Milk products and milk-based foods — Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) — Part 2: Edible ices and ice-mixesStandarts spēkā
35292ISO 20128:2006Milk products — Enumeration of presumptive Lactobacillus acidophilus on a selective medium — Colony-count technique at 37 degrees CStandarts spēkā
83618ISO/DIS 9877Lait et produits laitiers — Détermination des cendresAptauja
13281ISO 6785:1985Piens un piena produkti - Salmonella noteikšanaAtcelts
26906ISO 1211:1999Milk — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)Atcelts
28812ISO 12080-2:2000Sausais vājpiens - A vitamīna satura noteikšana - 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeAtcelts
72827ISO 22186:2020Milk and milk products — Determination of nitrofurazoneAtcelts
40467ISO 5943:2004Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur en chlorures — Méthode par titrage potentiométriqueAtcelts
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 568 ieraksta(-iem).