ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
38674 | ISO 15648:2004 | Butter — Determination of salt content — Potentiometric method | Standarts spēkā |
65928 | ISO 19660:2018 | Crème — Détermination de la teneur en matière grasse — Méthode acido-butyrométrique | Standarts spēkā |
42071 | ISO 8262-2:2005 | Milk products and milk-based foods — Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) — Part 2: Edible ices and ice-mixes | Standarts spēkā |
35292 | ISO 20128:2006 | Milk products — Enumeration of presumptive Lactobacillus acidophilus on a selective medium — Colony-count technique at 37 degrees C | Standarts spēkā |
83618 | ISO/DIS 9877 | Lait et produits laitiers — Détermination des cendres | Aptauja |
13281 | ISO 6785:1985 | Piens un piena produkti - Salmonella noteikšana | Atcelts |
26906 | ISO 1211:1999 | Milk — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) | Atcelts |
28812 | ISO 12080-2:2000 | Sausais vājpiens - A vitamīna satura noteikšana - 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Atcelts |
72827 | ISO 22186:2020 | Milk and milk products — Determination of nitrofurazone | Atcelts |
40467 | ISO 5943:2004 | Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur en chlorures — Méthode par titrage potentiométrique | Atcelts |
Attēlo no 201. līdz 210. no pavisam 568 ieraksta(-iem).