ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
63977 | ISO 5534:2004/Cor 1:2013 | Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1 | Standarts spēkā |
42069 | ISO 8156:2005 | Dried milk and dried milk products — Determination of insolubility index | Standarts spēkā |
26677 | ISO 15323:2002 | Sausā piena olbaltumvielu produkti - Slāpekļa šķīdības indeksa noteikšana | Standarts spēkā |
56874 | ISO 9622:2013 | Milk and liquid milk products — Guidelines for the application of mid-infrared spectrometry | Standarts spēkā |
43819 | ISO/TS 26844:2006 | Milk and milk products — Determination of antimicrobial residues — Tube diffusion test | Standarts spēkā |
44389 | ISO 27871:2011 | Fromages et fromages fondus — Détermination des fractions azotées | Standarts spēkā |
13281 | ISO 6785:1985 | Piens un piena produkti - Salmonella noteikšana | Atcelts |
26906 | ISO 1211:1999 | Milk — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) | Atcelts |
28812 | ISO 12080-2:2000 | Sausais vājpiens - A vitamīna satura noteikšana - 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Atcelts |
7365 | ISO 2450:1985 | Cream — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) | Atcelts |
Attēlo no 211. līdz 220. no pavisam 562 ieraksta(-iem).