Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
63977ISO 5534:2004/Cor 1:2013Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1Standarts spēkā
42069ISO 8156:2005Dried milk and dried milk products — Determination of insolubility indexStandarts spēkā
26677ISO 15323:2002Sausā piena olbaltumvielu produkti - Slāpekļa šķīdības indeksa noteikšanaStandarts spēkā
56874ISO 9622:2013Milk and liquid milk products — Guidelines for the application of mid-infrared spectrometryStandarts spēkā
43819ISO/TS 26844:2006Milk and milk products — Determination of antimicrobial residues — Tube diffusion testStandarts spēkā
44389ISO 27871:2011Fromages et fromages fondus — Détermination des fractions azotéesStandarts spēkā
13281ISO 6785:1985Piens un piena produkti - Salmonella noteikšanaAtcelts
26906ISO 1211:1999Milk — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)Atcelts
28812ISO 12080-2:2000Sausais vājpiens - A vitamīna satura noteikšana - 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeAtcelts
7365ISO 2450:1985Cream — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)Atcelts
Attēlo no 211. līdz 220. no pavisam 562 ieraksta(-iem).